Svenska Court22 vill bli världens ledande bokningssystem

Det svenska bokningssystemet Court22 har blivit en succé. Bara under våren har antalet anslutna hallar och spelare fördubblats. ”Vi siktar på att bli marknadsledande i världen”, säger grundaren Fredrik Hoel från Borlänge.

Court22 grundades av hallägare och spelare, vilket ända sedan starten format visionen att förenkla för padelhallar och att göra det både roligare och lättare för alla spelare.

- Det är en plattform som är utformad för att vara snygg och enkel för spelarna. Med appen kan man lätt boka tider, hitta vänner och hantera allt på ett och samma ställe. Det gör också att hallägarna kan fokusera mer på spelarna och skapa roliga event med härlig atmosfär, säger Hoel.

Efter en väldigt framgångsrik vår siktar nu Court22 på dubbla antalet anslutna hallar igen under hösten.

- Hallar som gått över till vårt bokningssystem blir ofta referenser till andra hallar, vilket gör expansionen betydligt lättare.

Court22 har många användarfunktioner gör att bokningssystemet sticker ut. Chatt, notifikationer, valfri starttid och spellängd, samt inbyggt seriespel gör det väldigt smidigt för spelarna. Dessutom kan spelare boka om sina tider och chatta med sina medspelare direkt i appen.

Court22 startade i Sverige, men har börjat växa runt om i världen. Appen är redan lanserad i fem länder och ytterligare ett tiotal länder är på gång att börja använda plattformen under hösten.

Ett land som verkligen tagit till sig Court22 är Finland.

- Starten var lite trög, men nu är hallägarna där mer nöjda än någonsin. Finland var också först med att införa dynamiska priser. Det har lett till att fler spelar padel och bokar tider i förväg för att få bättre priser, säger Patrik Höök som är ansvarig för internationaliseringen.

En fördel är att MobilePay (motsvarigheten till Swish) funkar bra, vilket används även Danmark som kan bli en spännande ny marknad.

En av de mest uppskattade funktionerna i Court22 är den grafiska översikten över hallarna och möjligheten att använda samma personliga kod för att komma in i alla anslutna hallar över hela världen när man är bokad i en match. Detta gör att man slipper vänta ute i kylan på att kompisen ska komma och öppna dörren.

Under eller efter sommaren planerar Court22 att lansera öppna matcher och senare stöd för Americano och andra tävlingsformer , vilket kommer att ge spelarna ännu fler möjligheter att njuta av padel och andra racketsporter via samma plattform.

Framtiden ser onekligen ljus ut och det är med stort självförtroende som Court22 nu blickar framåt.

- Vi vill vara bäst i klassen och vår absoluta ambition är att bli marknadsledande i världen. Allt startade med att vi ville göra det enklare och roligare för spelaren att komma iväg till banan och det är fortfarande det som driver oss.

Besök Court22:s hemsida.

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk