Perfekt genrep för Windahl och Solano - nu börjar allvaret

Som väntat överlägsna på SPT. Nu återstår att se hur långt det här spelet kan räcka på den stora världsscenen för Daniel Windahl och José Solano.

Windahl och Solano ville använda SPT i Karlstad för att få nyttiga minuter tillsammans på banan inför resan till Riyadh i Saudiarabien – och de borde vara tämligen nöjda med vad de uträttade.

De förlorade förvisso ett set i semifinalen mot Adam Axelsson och Daniel Appelgren, men i övrigt var det ett spel som var på en högre nivå än vad den svenska padeltouren normalt får se.

I finalen väntade Viktor Stjern och Albin Olsson. Det blev en rolig match med många häftiga dueller, men när det kom till frågan om vilket lag som var bäst och skulle ta hem titeln var det inte mycket till tvivel.

Windahl och Solano satte gasen i botten direkt, gick upp till 4-0 och stängde setet till 6-2.

Andra set såg precis likadant ut. Favoriterna spelade effektivt och gick snabbt upp till 4-0. Albin Olsson och Viktor Stjern hittade inga sätt att göra det svårt för sina motståndare. Deras sätt att spela räckte långt, hela vägen till final, men väl i finalen blev deras brister brutalt avslöjade av två spelare som normalt hör hemma på en betydligt högre nivå.

Setet slutade 6-0.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk