Galan och Lebron utslagna efter heta scener

Nu vet alla vad Garrido och Yanguas är kapabla till. I en bedårande match slog de ut självaste Lebron och Galan i en glödhet match med extremt starka känslor.

Av alla nykomponerade lag inför årets säsong är Javi Garrido och Miguel Yanguas ett av de mer spännande, där det på det berömda pappret borde kunna bli något riktigt bra.

Och i årets andra Premier Padel kom den verkliga fullträffen som definitivt tystade tvivlarna, om det nu fanns några.

På andra sidan nätet stod Juan Lebron och Ale Galan, fullpumpade av självförtroende efter sin seger i Saudiarabien förra veckan.

Det blev en riktig batalj där de två lagen vann varsitt set i tiebreak innan det hela skulle avgöras i ett glödhett avgörande set. Där blev stämningen irriterad med klagomål på höga servar och domslut.

Och som allra hetast blev det när Garrido och Yanguas bröt fram till 4-3 och Lebron i vredesmod slog en boll stenhårt som såg ut att vara nära att träffa Yanguas. Det fick Yanguas coach Juani Mieres att tända till på alla cylindrar, vilket ledde till en hård ordväxling med Lebron.

Det ledde till en extremt ansträngd stämning mellan lagen och att publiken vände sig emot Lebron, som så många gånger förr.

Resultatet blev att Yanguas och Garrido flög fram till 5-3 innan Lebron hade hunnit samla ihop sig något. De höll sin serve fram till 4-5 innan utmanarna fick chansen att serva hem matchen.

Sista gamet blev högdramatiskt då Lebron och Galan lyckades gå fram till 15-40, men Garrido och Yanguas vägrade ge sig. De vann fyra raka bollar och därmed matchen och skickade därmed ut favoriterna innan kvartsfinalerna. 

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk