Asics - skor för alla underlag och för olika spelstilar

En helt ny yttersula - speciellt framtagen för padel. Asics fortsätter att ligga i framkant och har låtit elitspelarna Pierre Bonfré och Viktor Stjern testa det allra senaste. ”Det finns två områden vi aldrig kommer att rucka på: valet av spelpartner och Asics på fötterna”, säger duon.

Stjern och Bonfré behöver nog ingen ytterligare presentation. Sedan 2017 har de tillhört den yppersta svenska eliten, med flera internationella mästerskap, SM-guld och titlar på Swedish Padel Tour i ryggen. Är det något duon blivit känd för så är det just att aldrig byta partner – och inte heller skomärke. De har ständigt varit Asics trogna - och det finns skäl för det.

I den här videon ges en hel del nyttig information både från Asics och från elitparet.

 

I samarbete med Asics och elitparet Bonfré/Stjern har nu Stadium skapat en bra sida där man samlat padelskor av allra senaste teknologi.

Asics har bland annat tagit fram en helt ny, innovativ yttersula helt anpassad för padel där man tagit hänsyn till både underlag och rörelsemönster. Det har lett fram till två olika kategorier av skor: Speed och Control.

Gemensamt för båda serierna är att undersulan är gjort för att passa både moderna Mondo-gräs och äldre banor med mycket sand.

- I dag är det många padelspelare som har två olika skor. Med de här skorna behöver man inte det, säger Viktor Stjern. 

Speedskorna är lättare och flexibla och framtagna för att man ska kunna röra sig maximalt snabbt, främst i djupled. I den kategorin heter toppmodellen Solution Swift FF Padel.

Solution Swift FF Padel - lätta, men ändå stabila.

Gel Resolution 9 Padel - perfekta skor för dig som rör dig mycket i sidled och prioriterar stabilitet.

Control-serien bygger mer på stabilitet och för rörelse i sidled. Där heter toppmodellen Gel-Resolution 9 padel. Men även Gel-challenger 13 padel håller i princip lika hög kvalitet.

Vilken sko som passar just dig bäst kan alltså bero på din spelstil.

Besök gärna Stadiums sida och läs mer om alla olika modeller som finns i de två kategorierna Speed och Control.

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk