Svenska 4ON startar samarbete med både Sanyo och Windahl

Svenska 4ON tar ett stort kliv ut på den internationella marknaden genom prestigevärvningen av Sanyo Gutierrez. 4ON stärker även sin position i Norden genom ett unikt samarbete med Daniel Windahl.    

4ON ingår två unika samarbetsavtal med Sanyo Gutierrez och Daniel Windahl. Sanyo, som av många experter anses vara världens bästa spelare för tillfället, kommer att medverka som ambassadör för 4ON och succéprodukten TotalGrip.

Daniel Windahl har tillsammans med 4ON utvecklat en helt ny produkt inom 4ON-sotimentet, ”TotalDry”. 

Pontus Bohlin, vd för 4ON säger:

Vi är extremt glada och stolta över våra samarbeten med Sanyo och Windahl. Det är två spelare i absoluta världsklass inom padel. Att få möjligheten att jobba långsiktigt med dessa två är något vi värderar högt, dels för att stärka vår marknadsposition globalt men också i vår produktutveckling där vi har löpande kommunikation med båda där de ger feedback på vad de tycker och tänker om produkterna.

Stjärnan Daniel "Sanyo" Gutierrez kommenterar samarbetet så här:

- Att få vara en del av 4ON är något som jag är mycket stolt över. När jag blev introducerad till produkten blev jag först väldigt förvånad över att man har lyckats skapa en sådan viktig produkt som hjälper dig att bibehålla rätt grepp, framförallt i varma förhållande. Det är otroligt hur utvecklingen har gått senaste åren, ibland önskar man att dessa produkter fanns tidigt i min karriär.

Sanyo Gutierrez vill ha ett förbättrat grepp och har därför valt TotalGrip.

Pontus Bohlin berättar att ett av 4ON:s största mål är att hela tiden vara så innovativa som möjligt inom padel, det vill säga att ligga i framkant och hela tiden ta fram ännu bättre prodkukter.

- Vi vill kunna erbjuda marknaden unika produkter av hög kvalitet. Det känner vi att vi har lyckats rätt bra med, framför allt när det gäller våra friktionsprodukter.

Vilken typ av produkter föredrar proffsen”?

- Det är väldigt individuellt. Mycket handlar om vilken typ av känsla man vill uppnå. Daniel Windahls nya produkt TotalDry som vi har jobbat fram är en mer neutral/torr produkt som enbart reducerar svett genom antiperspiranta ämnen, medans TotalGrip som Sanyo använder ger en mer ”sticky” känsla som förbättrar greppet.

För Daniel Windahl gällde det att ta fram en produkt som reducerar svett i handen - allt för att racketen inte ska glida vid smashar.

Den svenska stjärnan Daniel Windahl säger:

- Vi har länge arbetet med att utveckla TotalDry för att det ska bli så bra så möjligt. Produkten kommer göra nytta i fuktiga hallar och under varma sommardagar. Ett torrt grepp är A och O för mig som är en hårt slående spelare. Jag får bättre känsla och är inte rädd för att racket glider i handen när jag smashar.

Windahls agent Reza Deheshjoo om samarbetet:

- 4ON har på kort tid blivit väldigt populär bland padelspelarna, man ser 4ON:s produkter i de flesta av hallarna och de utökar sitt sortiment genom att vara lyhörda över vad spelarna behöver. Pontus är väldigt noggrann och kommer tillsammans med Daniel och Sanyo ta nya steg i att utveckla, förnya och förbättra 4ON:s produkter. Att kunna vara delaktig i 4ON:s resa genom att förmedla sponsorskap med två så högprofilerade spelare är fantastiskt. Den internationella marknaden blir viktigare när padeln blir mer global och fler länder ansluter till sporten.     

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk