Pausar karriären på obestämd tid: "Tack till alla jag spelat med"

John Larsson har varit otursförföljd med skador. Nu väljer han att ta ”en paus på obestämd tid”. Samtidigt tackar han alla han har spelat med.

I flera år har John Larsson från Halmstad tillhört de allra bästa i Sverige. Men det senaste året har inte varit roligt för den tekniska backhandspelaren.

- Mina problem började i augusti 2021 då jag bröt ett ben i handen. Vägen tillbaka har varit lång och jag har länge tvivlat på att jag skulle kunna komma tillbaka till samma nivå igen, säger han.

Han konstaterar att det inte ens i dag, ett och ett halvt år senare, känns bra.

- Det har gjort att motivationen och tron på mig själv har minskat. Jag har därmed haft tufft psykiskt, vilket påvkerat mig i mitt privatliv för mycket.

Därför väljer han nu att pausa sin karriär och det är högst osäkert om John Larsson kommer tillbaka till elitpadeln igen.

- Jag ser tillbaka på alla fina minnen jag har genom ren och tackar alla fina människor som jag har fått möta längs vägen. Padeln är oc förblir en del av mig och jag ångrar aldrig att jag började spela för snart tio år sedan.

Han har dock inte helt gett upp en comeback i framtiden.

- Jag hoppas kunna komma tillbaka till tävlandet, men det får dock framtiden utvisa om det är möjligt.

Larsson bildade under flera säsonger par med Pablo Figueroa och det var tänkt att han skulle satsa med Christoffer Persson – men den satsningen förstördes av skadrona.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk