Monstret Silingo väntar för Stjern och Bonfré i Globen

Lottningen är nu släppt till WPT i Stockholm. Viktor Stjern och Pierre Bonfré får till exempel möta Silingo och Belluati. Här är alla svenskarnas matcher.

Många svenska lag kommer att ta chansen att kvala till SPO i Globen, men vi hoppar rakt på gobitarna – det vill säga de svenska lag som fått wild cards.

Stjern och Bonfré vill säkert bjuda på en minnesvärd show och får en bra chans till det då de ställs mot Silingo och Belluati i första omgången.

Daniel Windahl och Simon Vasquez får möta ett lag som definitivt går att slå: Salvador Oria och Jorge Ruiz, rankade 46 och 37 på WPT.

På damsidan får Sofia Arvidsson och Baharak Soleymani verkligen någonting att bita i. De ställs mot femteseedade Riera/Llaguno – ett av världens bästa försvarslag.

Amanda Girdo och Anna Åkerberg får en lite lättare match då de lottades mot fransyskan Alix Collombon och Jessica Castello, rankade 23 och 21.

Kvalet är klart tunnare än en WPT i Spanien, vilket gör att vi garanterat kommer att få några svenskar vidare i pre previa.

Se lottningen här.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk