Franska NGTV för in högteknologi i svenska padelhallar

Med video och högteknologisk artificiell intelligens erbjuder NGTV Experience en helt ny sportupplevelse. Företaget samarbetar redan med tre padelcenters i Stockholm: bland annat Järfälla Padel Club och Court 1.

NGTV:s satsning på Sverige är företagets åttonde marknad efter Frankrike, England, Spanien, Belgien, Luxemburg, Nederländerna och USA.

Och det är med avancerad, modern teknik som NGTV Experience kommer hit: allt för att ge klubbarna en helt ny sportupplevelse när det gäller coachning, utveckling och liveevenemang.

En som valde NGTV är Mikael Gavelin, grundare och ägare av Järfälla Padelcenter:

- Det jag hade sett av andra klubbar var att de hade börjat smyga in olika inspelningstjänster eller streamingmöjligheter. Men jag letade något som är lite mer. Jag hade dock inte hittat den rätta kvaliteten och den värdehöjande effekten. Men så kom jag i kontakt med Camille Ternisien från NGTV.

Mikael Gavelin, Järfälla Padel Club, om varför han valde NGTV.

Det som lockade Gavelin var dels vad som redan går att göra i dag, men också vad som blir möjligt inom en snar framtid.

NGTV erbjuder Järfälla en upplevelse som är unik i Sverige. Centret har utrustat två av sina banor med NGTV Glass, en patenterad teknologi som gör att du kan interagera inifrån banan så att du styr poängräkning och även kan spara highlights från matchens höjdpunkter.

Camille Ternisen, utvecklingsansvarig för NGTV:s Sverigesatsning, säger:

- Vårt och Järfällas samarbete bygger på starkt förtroende. Vi är tacksamma för att Järfälla litat på oss och målet är att öka antalet medlemmar i klubben genom att erbjuda en unik spelupplevelse.

NGTV har också inlett ett samarbete med Court 1 Padel Club. Deras nya center har utrustat en bana med tre kameror med målet att tillgodose ett annat behov: riktigt avancerad coachning.

 - Jag tror det är första gången som ett teknikföretag svarar på en efterfrågan snarare än att sälja en produkt. Det är vår styrka i dag, säger Ternisien.

Fran Cepero, Court 1, om att använda NGTV.

 På Court1 används kamerorna mer än fyra timmar per dag och särskilt av tränaren Fran Cepero.

- Jag har aldrig sett en sådan kvalitet som den NGTV erbjuder. Tack vare kamerorna kan vi studera spelet ur tre vinklar. På Court 1 behöver vi kvalitet och den är alltid perfekt.

NGTV har som mål att utrusta 100 padelbanor, tennisbanor och fotbollsplaner före 2024.

I dag är över 150 centers i världen utrustade med NGTV:s teknik. Fler än 500 banor är anslutna.

Vill du veta mer? Besök deras webbplats https://ngtvexperience.com/sv/klubbar-idrottsanlaggningar/padel 

Kontakta NGTV.

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk