"Superparet" stod helt i en egen klass

Det nygamla svenska ”superlaget” motsvarade alla förväntningar. Daniel Windahl och Simon Vasquez vann SPT Masters utan setförlust.

Redan vid EM i somras fick vi se hur det skulle kunna se ut om paret bestämde sig för att återförenas då de gick obesegrade genom tävlingen.

Därför var förväntningarna skyhöga inför SPT Masters i Västerås – men paret visade precis det vi misstänkte: att de befinner sig på en högre nivå än alla andra svenska par.

Finalen mot Pierre Bonfré och Viktor Stjern var välspelad, men siffrorna 6-3, 6-3 speglade ganska väl hur stor skillnaden ändå var, särskilt när Windahl spelade så bra som han jgorde.

- Danne var bäst på plan och det var oehört kul att spela med honom i dag, sa Simon Vasquez till Padel-Television. Vi gör en strålande tävling rätt igenom och vi är glada att få börja året med en vinst.

Windahl fyllde i:

- Jag hade en riktigt bra känsla. I finalen gör vi en jäkla bra genomförd match.

Vilket för övrigt gällde även för semifinalen då paret endast släppte två games mot Daniel Appelgren och Cayetano Rocafort, en konstig tillställning där motståndarna inte såg ut att bry sig särskilt mycket och där framför allt Rocafort fick en hel del kritik för sin håglösa insats.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk