Padelboard Arena - perfekt för alla hallägare och klubbar

För exakt ett år sedan lanserades Padelboard. Nu tar tuneringsappen nästa stora steg i sin utveckling. ”Vi fick så mycket feedback att vi helt enkelt var tvungna att skapa Padelboard Arena”, säger Robin Lundgren, grundare och affärsutvecklare.

Padelboard är appen som gör det så enkelt att skapa snabba, roliga och sociala turneringar som Americano och Mexicano. Den har under sitt första år verkligen blivit en succé. I dag har Padelboard 15 000 användare och varje dag spelas det ungefär 100 turneringar runt om i världen skapade av appen.

- Det har gått jättebra. Men ofta när vi varit runt och demonstrerat appen har hallägare kommit fram till oss och vädjat efter en funktion, ett verktyg som gör att hallen själv på ett enkelt sätt kan skapa, bjuda in, ta betalt och genomföra turneringar, säger Robin Lundgren.

Så gänget bakom Padelboard satte sig bakom ritbordet för att hitta något som kunde tillmötesgå önskemålen.

Resultatet blev Padelboard Arena.

Den är helt skapad utifrån hallarna och klubbarnas synvikel. Ett verktyg som gör att hallarna själva både kan skapa turneringar, men även på ett snyggt och enkelt sätt kan bjuda in och sedan administrera den med små resurser.

- En trend vi ser nu är att hallarna i en hårdnande konkurrens vill engagera sig betydligt mer och det här är verkligen ett utmärkt sätt att göra sig mer attraktiv hos spelarna, säger Robin Lundgren.

Padelboard Arena släpptes under veckan och hallarna får tillgång till verktyget genom att bli abonnent. Det är bara att signa upp sig på Padelboards hemsida.

Sedan är det bara att skapa turneringar med många smarta och roliga finesser. Bland annat får man automatiskt inbjudningsposters till varje turnering som blir snygga och tydliga på sociala medier.

- Om du anordnar ett företagsevent kan du även branda turneringen i företagets färger och logotype, eller om hallarna för den delen vill att appen ska spegla deras grafiska profil går det att göra med ett knapptryck.

Varje gång man skapar en turnering får man en kod, som sedan spelarna använder när de ska anmäla sig till turneringen. Man väljer busenkelt hur många deltagare som ska vara med, hur många matcher som ska spelas och hur länge turneringen ska pågå. Sedan sköter Padelboard resten, som med kul layout dels visar kommande matcher, men även aktuell tabell.

- Det är perfekt att visa på en storbildsskärm. Många hallar har velat skapa återkommande turneringar och jag förstår det. Det är kostnadseffektivt och det stärker attraktionskraften för hallen. Med Padelboard kan man anordna turneringar utan att det tar mycket resurser.

Ska Rmavbild 2021 10 23 Kl 111634Ett perfekt sätt för hallar och föreningar att ordna snabba och roliga turneringar.

Robin Lundgren är just nu ute på en liten Sverigeturné för att lansera Padelboard Arena.

– Samtliga hallar som inleder ett samarbete med oss gör vi ett större event tillsammans med, lite som en co-hosting. Dels för att kicka igång Padelboard i deras arena, men även för att lära känna varandra. Jag älskar dessutom att vara ute på fältet och känna av feedback. Vi har korta beslutsvägar på Padelboard, är det något vi vill ändra är det oftast live på AppStore inom en vecka. Kontaktinformation finns på vår hemsida https://padelboard.app .

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk