Beslutet är taget: Äpplet och Axelsson går skilda vägar

Nu har de tagit beslutet. Adam Axelsson och Daniel Appelgren går skilda vägar. ”Vi hade ett bra snack . Även om vi kan spela riktigt bra har vi också haft problem längs vägen", säger Appelgren.

Deras samarbete började fantastiskt och det liknade nästan en nyförälskelse. Appelgren och Axelsson gjorde bra resultat både på FIP Rise och på SPT. Men ju längre samarbetet pågått desto mer grus har det hamnat i maskineriet.

Efter några tunga förluster åkte de till FIP Rise i Göteborg och den tävlingen blev liksom droppen.

Först hade de en tuff match för att besegra två litauer. Därefter åkte de ut mot Douglas Rutgersson och spanjoren Franco Ceretani Hegi. I båda matcherna syntes det tydligt att det rådde frustration i laget.

- Egentligen har vi känt att vi haft problem ända sedan starten. Vi har varit lite upp och ner i hur vi börjat matcher och ibland satt oss i onödiga situationer. När vi inte riktigt hittade någon lösning på problemet kändes det bästa alternativet att gå skilda vägar, säger Appelgren.

Det mesta tyder på att Appelgren spelar nästa SPT i par med Viktor Stjern. De båda har spelat ihop tidigare, både i Sverige och internationellt, och gjort det bra.

Adam Axelsson har nu anmält sig till nästa SPT  i par med Willy Släryd, som han spelade FIP Rise med i London. 

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk