Windahl lyrisk: "Mitt livs bästa utomhusmatch"

Windahl och Andornino storspelar och rusar vidare i WPT-challengern utanför Valencia. ”Jag gör mitt livs bästa utomhusmatch”, säger en lyrisk Windahl.

Fyra gånger på kort tid har Windahl fått stryk av jätten Victor Mena. Varje gång har det sett likadant ut: Mena har smashat sönder motståndet.

Men den här gången var det något helt annat: Daniel Windahl och Martin Andornino lobbade riktigt bra, men framför allt lyckades de sänka tempot.

- Hör på det här: jag spelade långsamt hela matchen och vi vann på det. Det känns helt onaturligt. Men jag tror jag gick för två smashar på hela matchen och kanske fyra-fem volleys. I stället var det droppar, höga lobbar, blockar och så vidare.

En helt ny Daniel Windahl med andra ord.

- Min bästa utomhusmatch – by far, säger han.

Att Windahl än en gång tar sig till huvuduturneringen och sedan vidare till andra omgången i en challenger ger naturligtvis massor av respekt på WPT – och vår svenske stjärna är absolut inte nöjd nu.

- I nuläget är det inte klart vilka vi möter i morgon. Det kan bli Gonzalo Rubio och Ivan Ramirez – men oavsett måste motståndarna spela extremt bra för att slå oss. Vi spelar så bra nu och vet att vi har en bra chans att vinna.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk