Padelmates skapade ett "LinkedIn" för padelcoacher

Nu har Padelmates tagit fram nästa briljanta lösning. Nu kommer en ”LnkedIn” för padelcoacher. ”Vi vill lyfta upp det yrket och göra det lättare för både spelare och coacher”, säger Daniel Dawood, en av grundarna till Padelmates.

Padelmates är den populära matchningssappen för padel som hela tiden vill utvecklas och bli ännu mer komplett. Via Padelmates är det enkelt att hitta spelpartners på rätt nivå.

Nu tar Padelmates nästa steg med en utvecklad tränarfunktion.

- Vi vill lyfta fram coacherna. De har stått vid sidan av och ofta vet vi väldigt lite om tränaren vi bokar, säger Dawood.

Nu skapar Padelmates en gemensam plattform för coacherna, som i appen kan presentera sig själva, berätta var de håller till och dessutom fylla på med recensioner.

- Så funkar vi ju, om det så handlar om att boka hotell eller köpa en TV. Man läser recensioner för att få veta mer, säger Dawood.

För spelaren blir det också mycket enklare. Vi får ett färdigt kartotek med olika coacher, där vi sedan kan utgå från lokalisering, priser och omdömen.

- Vi har samlat ihop alla behov vi har sett och hört och sedan lagt in det på ett snyggt sätt, säger Josef Bardo, den andra delägaren till Padelmates.

Ska Rmavbild 2021 08 25 Kl 142618

Det är lätt att välja tränare, du kan själv betygsätta och ge recension och du får mycket info om tränarna innan du bokar.

Som spelare kan du väldigt lätt hitta de verifierade tränare som verkar nära dig. Du kan sedan göra ditt val utifrån rating, tränarens presentation, recensioner, priser och så vidare. Det hjälper spelarna att få veta om tränaren är duktig och ambitiös, eller om den till exempel är specialiserad på att träna nybörjare eller juniorer. Det går också att se vilken utbildning tränaren har och vilka språk den behärskar.

- Alla tränare som vill finnas med kommer att kollas upp innan vi godkänner dem, säger Daniel Dawood. Med den här funktionen vill vi också göra ett statement att träning är viktigt. Nu förenklar vi processen att anlita tränare.

Tittar man på tränarprofilerna som finns i appen dyker ett välkänt namn upp: Adrian ”Tito” Allemandi, rankad 21 i världen.

Padelmates har nämligen ordnat ett event där Allemandi och topptränaren Mauri Munoz kommer till Ultimate Padel i Stockholm den 11 september. Träningar med dessa går att boka i appen och platser finns ännu lediga.

Padelmates app kan du ladda ner här.

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk