Jag följer min magkänsla och jag vågar hoppa

Anna Lo Backgården öppnar en helt egen padelhall i Trelleborg tillsammans med en erfaren tränare.

Man måste pussa många grodor innan man hittar sin prins… Jag har hattat runt en hel del de senaste året men nu äntligen har jag landat i vad det verkligen är jag vill och vad det är jag är bra på. 

Jag passar inte in i en organisation och inte heller i en mall där andra bestämmer vad jag ska göra eller inte göra. Jag drivs inte av pengar utan jag får kickar av att skapa gemenskap och jag tror på att man måste jobba utifrån tre punkter: Först mår vi alla bra, sen har vi roligt och först då tjänar vi pengar! Försöker vi ändra på den ordningen kan det säkert vara hållbart för en del men absolut inte för mig vilket jag äntligen insett.

JAG MÅSTE VARA MIN EGEN! 

Jag har därför sagt upp mig från min nuvarande tjänst och jag slutade igår. 

Vad ska jag då göra istället? 

Jag ska ta över Padel of Swedens lokaler i Trelleborg och startar upp i egen regi tillsammans med en erfaren tränare vars namn jag ännu inte får presentera då han har avtal med annan aktör men vi kommer att driva hallen under namnet J A Padel. 

Min personliga resa inom padel har tagit mig från ”Bambi på hall is” till att snart driva egen hall. Får nypa mig i armen ett par gånger för att förstå att detta verkligen händer på riktigt. 

Det pratas om padeldöden så kanske är  det ett helt vansinnig beslut av mig att kliva rakt in i denna ”död” och tro att jag ska klara av att skaka liv i något som sjunger på sista versen… Men jag kan inte avstå! Kanske hoppar jag på detta mer med hjärtat än med hjärnan men det är så jag är. Följer min magkänsla och vågar hoppa. Förhoppningsvis finns där någon med HLR-kunskaper i min närhet om allt blir kaos…❤️‍🩹

Önska mig och J A Padel lycka till 🙏🏻


Vi ses i MIN hall 🎾
// Anna 
Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk