I Spanien är jag en vinnare

Anna Lo Backgården är i Spanien igen. Och hon vinner igen. Och hon drömmer om att hennes klubb i Sverige ska bli mer lik den klubb hon spelat på utanför Alicante.

För ganska exakt ett år sedan var jag på spansk mark och spelade turnering med Jennie Andersson. En turnering vi vann och nu upprepar sig allt igen. Ny anläggning, Padel Selected i Torre de la Horadada (utanför Alicante) men med ”gammal” partner. Spanien är helt klart vår grej. Lite jobbigt bara att behöva åka till Spanien varje gång för att ro hem en seger 😜 

 

Lite lustigt är det allt att jag spelar bra här då jag absolut inte gillar att spela padel ute. Har skrivit om det tidigare, att det känns som en helt annan sport. Men kanske handlar det nu om att många bitar i mitt liv fallit på plats. Äntligen får jag berätta vem jag ska driva JA Padel med och det är ingen mindre än Jonas Persson.

Jonas Persson är J:et i JA.

Känner mig så tacksam för att han vill teama ihop sig med mig. Hans erfarenhet och meritlista tillsammans med mitt driv känns som en bra kombo. Nu kan jag dessutom komma hem till honom och stoltsera med en förstaplats. Kan säga att jag är vinnare på spansk mark. På hemmaplan är det han som regerar på banan men i Spanien är det jag 😉. Som den projektmänniska jag är så har jag  ju redan börjat smida planer för hur vi kan ta JA Padel till Spanien. 

Anläggningen (Padel Selected) jag spelade turneringen på ligger helt magiskt vid havet och där finns pool och en restaurang i direkt anslutning till banorna. Det är ju så här det ska vara! Först spel, sen bad i havet och till sist en god middag och dricka på det. Miljön och hänget i anslutning till spelet gör mig lycklig och jag kan redan nu se hur jag och Jonas sitter här med varsin cerveza  i handen efter spel och diskuterar hur vi ska utveckla vår verksamhet i en miljö likt denna.

Ja, jag vet att jag forcerar fram nu så kanske ska vi börja med att ro JA i land på hemmaplan och sen bara unna oss en ”personalresa”  för att hämta energi och ladda batterierna när vi känner att det behövs. Det förutsätter ju dock att vi får snurr på allt där hemma men som jag sagt så många gånger förr, man måste våga drömma stort! 

 

Med det sagt så häller jag upp en sangria, lutar mig tillbaka och blickar ut över detta paradis och njuter av faktumet att jag är en vinnare 🥇Må så va att klassen kanske inte riktigt hade fått en plats på de sanktionerade tävlingarna hemma och det kan va att räkningen med antal game och vunna matcher var lite manjana à la Spanien men jag är inte sämre än att jag tar sedan dit jag kommer och tackar snällt för vinsten. 

Tack Ewa & Uffe Jönsson på Padel Selected för att ni bjöd in mig till ert andra hem. Magisk miljö, det har ni gjort bra ☀️

🇪🇸 Anna 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk