Ett år med både glädje och en svacka utan dess like

Anna Lo Backgården summerar sitt padelår 2022. Ett år med mycket glädje men även med så mycket motgångar att hon blev less på sig själv.

2022 - året då jag skapade magi på L9 Padel Court. Hallen som blev mitt vardagsrum och som jag tillsammans med Therese Dahlberg genomförde kanske mitt livs viktigaste turnering i. Tävlingen som samlade in pengar till Hjärtebarnsfonden. Nästan 30 000 kr fick vi in. Det gjorde vi bra Therese! 

 

Året då jag och min älskade vapendragare äntligen fick kliva upp på pallen tillsammans. Annthe, min mentor, min vän och min partner som alltid gör mig lite bättre på banan än vad jag egentligen är 🥰

 

Året då jag insåg att gammal kärlek aldrig rostar. Tillbaka till Bullpadel och åter igen stolt ambassadör för märket som vågade ”plocka upp” mig utan varesig erfarenhet, talang eller framgång. Men med en vilja av stål - Tack 🙏🏻 

 

Året då jag förstod vad alla pratar om då de säger att de ska till Spanien. De senaste månaderna har jag fått uppleva WPT på plats, njutit av underbar mat och fått spela massor av padel i den miljö och land som många anser att padel ska spelas. Nu förstår jag tjusningen och Spanien har klivit in i mitt liv för att stanna! 

Året då jag fått uppleva enormt mycket glädje men också en svacka utan dess like. När allt skiter sig och bara blir kaos. När saker inte blir som jag tänkt mig och när jag inte själv haft möjligheten att påverka. Då har det varit tufft! Stundtals så jobbigt att jag blivit trött på mig själv och verkligen beundrar min familj för att de stått ut. Låtit mig gråta, tjura, bli förbannad och jävligt bitter. Då när allt varit som jävligast så har mannen sagt ”kan jag göra något” och dotter har sagt ”det löser sig, andas” och sen har de båda kramat om mig och låtit mig få va precis så sur, arg och ledsen som jag behövt va. Jag tror att man måste få gräva ner sig en stund för att sen klättra upp, skaka av sig allt gammalt skit och blicka framåt. För min del har det bara handlar om materiella ting och pengar och vad är det egentligen? Inte ett skit då jag lever, är frisk, har en underbar familj och egentligen bara bölar över spilld mjölk. 

 

Året då jag äntligen tog mig samman och gav ut min alldeles egna bok, Padelpredikanten. En bok vars syfte var att skapa igenkänning och med den feedback jag fått så förstår jag att det är precis så det blivit.

Året då jag med en viss sorg i hjärtat lämnade mitt ”vardagsrum” för att byta upp mig till vad som nu får bli mitt ”finrum”. Ett rum med så mycket möjligheter och med en miljö jag redan älskar. Tjänsten som centerchef för PDL Center Lomma är en utmaning och verkligen något att bita i. Här ska jag få allt det vackra att blomma ut. Jag ska även få det smutsiga att bli fint och det är här jag ska gå från noll till hundra. 

Tillsammans med en personal som jag verkligen tror på ska vi se till så att 2023 blir året då vi mår bra, har roligt och tjänar pengar! 

2023 Välkommen - jag är så redo! 

Gott Nytt År på er alla 🥂

Vi ses i hallen 🎾

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk