Nu börjar det pirra i magen

Antonette har laddat upp med en helg på Ekerö. Sedan fick hennes man leka Billie Gajic. Nu är det fokus på Swedish Padel Tour.

Tydligen var min bloggkollega lite för snabb och snodde mitt ämne för dagens inlägg :),  men jag måste bara tillägga att som elev tyckte jag att min helg under tränarutbildningen på Ekerö var väldigt trevlig, rolig och givande. Tack till alla inblandade! Så kul det var att testa Ekerös banor och dela idéer och skratt med så många glada padelentusiaster. Fick också möjlighet att umgås med en god vännina som bor i Bromma och jag fick till och med se henne träna padel. Hon har precis kommit igång och är helt såld #hoppasdetvarmittfel. Jag fick också det jag önskat mig dvs både sparra och träna med Billie och Andréas #melike.

Skaermavbild 2017 02 02 Kl 105116

Riktigt givande helg på Ekerö.

Nyss hemkommen njuter jag av den inspiration jag fick från kursen och har redan börjat använda några nya övningar med mina elever. Har också försökt ta till mig feedbacken från Andréas om hur jag ska förbättra mitt spel och samarbetet med Billie på banan. Fick testa lite igår under ligamatchen ihop med min man som också tar backhand-sidan precis som Billie.

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så hade vi fått en rejäl-spark-i-rumpan-omgång sist men vi lyckades ändå stanna kvar i Division 1 #iblandskamanhatur och igår ikväll var det dags för en ny omgång. Jag var lite spänd på just hur denna date night med mannen skulle gå men vi var utvilade och helt synkade förutom då vi sprang på samma stoppboll och misslyckades totalt att ta den överhuvudtaget. Vi fick en fniss och kommentaren “Är ni inte gifta? Trodde ni var man och fru”. Jag svarade snabbt “Varsågod och testa spela med din fru" #hehe. Vi lyckades ta matchen i två raka så tre pinnar i första omgången är säkrade. Efter matchen var vi kvar någon timme och spelade med bland annat mina Nox-kompisar Paul och Stefan #extrabonus.

Andra tankar... SPT-kalendern har släppts! #clappinghands. Vid första blicken tänker jag på möjligheten att besöka de nya hallarna i Halmstad och Gävle för första gången. Min hemmaklubb i Götet kommer hålla en Open-tävling. Jag ser också att det borde finnas utrymme till lite träning och tävling utomlands #ellerhurälskling? Nu börjar det pirra lite i magen och sakta börjar jag vakna till liv igen med våren och mycket padel i sikte.
Antonette

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk