Frosts nya partner - den 17-årige talangen

Vilken utmaning för unge Willy Släryd. I nästa FIP Rise parar han ihop med landslagsspelaren Linus Frost. ”Hans spelstil är perfekt för alla forehandspelare”, säger Släryd.

Det har rört på sig en hel del i den svenska toppen under säsongsinledningen. Många nya par har skapats och fortsätter att bildas. Spelarna testar sig fram, vilket är spännande.

I första FIP Rise gjorde Linus Frost och Albin Olsson riktigt bra ifrån sig, men eftersom Olsson ändå vill testa att spela några tävlingar nu med Viktor Stjern uppstod frågan vem Frost ska para ihop med.

Nu har vi svaret. Han väljer 17-årige Willy Släryd, Sveriges mest lovande forehandspelare.

- Det var faktiskt jag som frågade. Jag hade  hört lite rykten om vem som skulle spela med vem så då tog jag chansen att fråga, säger Släryd.

Och Frost tackade ja – väl medveten om vad Släryd gjorde senast i Göteborg, då i par med Per Hjalmarsson.

Linus Frost är ändå ett snäpp upp för Släryd, som verkligen ser fram emot att få spela med den stora och hårtslående partnern.

- Det känns skitbra och jättekul. Frost har en spelstil som är perfekt för vilken forehandspelare som helst i hela världen, nästan. Jag tror verkligen att vi ska spela bra tillsammans.

Men i nästa SPT har Släryd anmält sig med Hjalmarsson och vi väntar fortfarande med spänning på vem Frost kommer att anmäla sig med. 

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk