Hami och Tolito skulle ha spelat - missade anmälningstiden med fem minuter

Nästa helg är det dags för en ny FIP-tävling i Göteborg. Tanken var att publikfavoriten Hami Golestan skulle ha spelat med Tolito Aguere. Men paret missade anmälningstiden med fem minuter. ”En riktig besvikelse”, säger Golestan.

Hami och Tolito hade knappast lämnat någon oberörd om de väl hade fått spela. Det hade med all sannolikhet blivit ett par att minnas.

- Det hade varit så mycket show, det hade blivit en ny nivå av skratt och padelfest, säger Golestan och skrattar.

Han hade älskat att spela med showmannen Tolito så mycket att han hade varit beredd att ta till extraordinära åtgärder.

- Det är inte många jag flyttar över till forehand för, men men för Tolitomannen hade jag stått i forehandhörnet och skrikit: ”You! You! You!”. Sen när han hade vunnit poängen hadej ag dansat för honom.

Problemet var att idén att de två skulle spela dök upp i sista stund. Tolito kollade sitt schema och kunde till sist ge klartecken.

Problemet var att han inte hade något registrerat konto hos FIP, vilket tog lite tid och är anmälan var redo hade deadline passerats med fem-tio minuter.

- En riktig besvikelse. Och det känns så tråkigt att jag missar FIP på Bon Padel hemma i Göteborg, säger Golestan.

Men han är inte kriktisk mot FIP.

- Nej, jag förstår ju att de måste vara stenhårda med anmälningstiden.

Men tävlingen nästa helg blir ändå en höjdare, den klart bästa FIP-tävlingen hittills i Sverige i år. Dels är herrklassen ännu starkare – men framför allt gör damerna entré med många bra lag från Spanien, Italien, Portugal, Frankrike – och givetvis Sverige.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk