Vasquez: "Kramp och fosterställning före matchen"

För första gången har Simon Vasquez och Cayetano Rocafort missat en SPT-final. ”Jag vill inte ta något från Anton och Bruno, men jag låg med magknip i fosterställning innan matchen i går”, säger Vasquez.

Vasquez och Rocafort får efter alla sina segrar på SPT finna sig i att gå in i turneringarna som favoriter. Men i Mölndal fick de nöja sig med bronsmatch efter en förlust mot Anton Andersson och Johan Brunström.

Den följdes dock upp med en imponerande seger över Pierre Bonfré och Viktor Stjern, en match som mest blev omtalad för ett utbrott av Vasquez som blev rejält förbannad på domaren.

- Domaren dömde ut en volley som jag tycker är klart inne. Jag ville att vi skulle spela om bollen, säger Vasquez.

Något domaren vägrade, vilket ledde fram till ett utbrott som gav en varning.

Trots missad final är Vasquez nöjd med sitt spel och tycker själv att han är i sitt livs form. Däremot har uppladdningen inte varit den bästa.

- Jag och Caye har inte kunnat träna något tillsammans. Dessutom mådde jag riktigt dåligt igår. Jag låg med magkramp i fosterställning på hotellrummet strax före match vilket knappast var optimalt. Men i dag har det känts bättre. Jag vet inte riktigt vad det var.

Även Cayetano Rocafort berättade att det hänt tråkiga privata saker på sistone som påverkat sömnen de senaste dygnen och att han inte heller kunnat träna som han önskat.

- Personligen har jag mått bättre, säger Rocafort.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk