Betalningen fixas smidigt direkt i appen

Ny logo och en helt ny design. Dessutom en smart funktion som löser betalningen smidigt. Padel Mates bara växer och tar nu sikte mot framtiden.

Padelmates är en community- och matchningsapp som allt mer börjar likna en komplett plattform för padel, med nyheter, träningsvideos och andra bonustjänster.

Men grunden är ändå en app som gör det enkelt att skapa matcher mot motståndare i precis den nivå som du söker.

Just att spelare sätter betyg på varandras nivåer gör att tillförlitligheten är hög och det är en stor anledning till att Padelmates har blivit så populär på kort tid.

- Vi har dubblat antalet användare sedan februari och är nu uppe i 20 000, säger Daniel Dawood, en av grundarna.

En annan anledning är att han och Josef Badro hela tiden jobbar med utveckling. De är aldrig nöjda och lyssnar hela tiden på användarnas önskemål.

Den senaste stora förändringen är att man nu kan betala swish direkt i appen, vilket gör betalningen bland spelarna enkel istället för krånglig.

- Man kan nu dela på bokningskostnaden direkt i appen. Det är nu en del av flödet och vi strävar hela tiden efter att förenkla upplevelsen för spelarna. Betalningen har varit en krånglig del som nu bara kan göras med ett klick i appen. Kostnaden delas automatiskt mellan de fyra spelarna, säger Josef Badro.

Ska Rmavbild 2021 05 28 Kl 172113Ny design och nya funktioner. Bland annat kan nu betalningen delas upp direkt och betalas av deltagarna via swish.

 

Padel Mates har infört så många nya funktioner att man till sist kände sig tvungen att göra en helt ny design, så att användarna enkelt kan navigera i appen.

- Vi utvecklar och lägger till nya funktioner kontinuerligt baserat på spelarnas feedback och förbättringsförslag. Med tiden har det blivit många funktioner och då är det viktigt att allt är strukturerat på ett bra sätt, säger Dawood.

En sak som gläder Dawood och Badro är den fina responsen från spelarna. De får hela tiden tips om att lägga in nya hallar i appen.

- Det är så roligt när hallägare sedan kontaktar oss efter att de har blivit kontaktade av spelarna. För vår tjänst leder alltid till bättre beläggning i hallen, vilket såklart gör hallägarna extra glada, säger Dawood.

Padel Mates finns redan på en rad språk och det är inte bara i Sverige som appen växer. I Italien har den blivit väldigt populär, likaså i Belgien. I Sverige ökar det hela tiden organiskt och användarantalet bara växer.

- Det är roligt att vi växer även i småstäder, säger Dawood.

Här kan du ladda ner appen. 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk