Även Vasquez klar för pre previa-final i morgon

Även Simon Vasquez spelar pre previa-final i morgon. Han och Johan Bergeron fick en hyfsat tuff resa – men kunde ändå vinna stabilt med 2-0 i set.

Vasquez och Bergeron gick in direkt på samma bana som Windahl och Knutsson hade gjort processen kort med sina motståndare just innan.

Kanske var det bra vibrationer på banan – för Vasquez och Bergeron hade sköna marginaler med sig i första set mot tonåringarna Raul Medina och Daniel Luna.

På en golden point skulle motståndarna avgöra med en smash, som fastnade högst upp i gallret och kunde bli ett kontringsläge för Bergeron, vilket innebar break.

Det räckte till seger i första set med 6-3.

I andra set kom breaket fram till 3-1, då Simon slog en helt dödande serveretur på golden point. Något som följdes upp med en kick ut av Vasquez i gamet efter fram till 4-1. Som sedan växte utan dramatik till 5-2. 6-2 kom efter en golden point.

Imponerande av Simon Vasquez att ta sig fram till pre previa-final eftersom han så sent som igår spelade match i Stockholm och sedan fick kasta sig på ett plan till Malaga för att direkt kasta sig in i kvaldjungeln. Han var lite seg i första set, men växte sig in i matchen.

Vasquez och Bergeron spelar sin pre previa-final 10.30 i morgon.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk