Windahl och Andornino utslagna på Menorca

Daniel Windahl får fortsätta att drömma om att nå en huvudturnering på WPT. Han och partnern Martin Andornino fick ge sig i previas första omgång på Menorca.

Efter ett lyckat pre previa-kval ställdes Windahl och Andornino i previas första runda mot José Solano och Juanlu Esbri. Det var samma par som Windahl ledde över i Valencia då dåvarande partnern Maty Marina skadade sig.

En klart möjlig match på förhand - och första set blev också jämnt. Men när Windahl och Andornino förlorade det med 7-4 i tiebreak rann det i väg i det andra som Solano och Esbri sprang hem med hela 6-1.

- Motståndarna var helt otroligt bra i det andra setet. Windahl stannade kvar i matchen hela vägen och spelade nära sitt max, men det var ett supertufft par de mötte, framför allt Esbri är ett nytt underbarn, sa Andréas Johansson som coachade Windahl på Menorca.

Windahl har nått previa några gånger nu och även huvudturneringen när det handlat om Challengers. Men det stora målet: att nå en riktig huvudturnering på WPT får vänta.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk