Nordic Padel: "Vi vill vara proffsiga, snygga och kompletta"

Få städer i Sverige, om ens någon, har upplevt samma padelboom som Örebro. Därför är det ganska logiskt att staden också har fått en ambitiös padelbutik på nätet. ”Utveckligen här är helt galen”, säger Tobias Hedberg, ägare till Nordic Padel.

I somras såg den nya nätbutiken Nordic Padel dagens ljus. Det var fyra kompisar från Örebro som till sist tyckte att det var dags att göra slag i saken.

- Det var någon av oss som lyfte idén och vi andra tyckte att det verkligen var dags, säger Tobias Hedberg.

Sagt och gjort. Nordic Padel var skapat och i dag finns både lager och kontor i Örebro, vilket gör att alla padelgalna i stan lätt kan få testa grejer fysiskt om så önskas. Men i första hand där Nordic Padel en mycket ambitiös nätbutik med ett brett utbud.

- Nu börjar vi verkligen bli varma i kläderna och vi både växer och får ett ökat sortiment. Inom kort har vi även Wilson, Stiga, Black Crown och Asics i butiken, säger Hedberg.

Vilket då bör läggas till märken som redan finns: Adidas, Bullpadel, Starvie, Babolat, Söderling, Head, Vibora och Dunlop.

- Vi börjar få ett komplett sortiment och det är jättekul. Vi vill vara proffsiga, snygga och kompletta. Och nu känner vi oss verkligen redo att börja konkurrera med de större nätbutikerna inom padel.

Ska Rmavbild 2020 10 22 Kl 165926Nordic Padel har ett samarbete me Örebros största padelnamn Gustav Eriksson.

Att just Örebro skulle få en nätbutik inom padel är egentligen bara logiskt. Padelns utveckling där är enorm. Där har det ena padelcentret efter det andra ploppat upp och inom kort finns runt 70 banor i staden.

Nordic Padel har även inlett ett samarbete med Örebros största padelnamn Gustav Eriksson.

- Det känns jättebra att sponsra honom, säger Tobias Hedberg.

Hur har de första månaderna för Nordic Padel varit?

- Över förväntan. Men det märks verkligen nu att padeln går in i högsäsong. Det ska onekligen bli spännande att få vara med om Black Friday och när vi närmar oss jul.  Vi är redo nu att växla upp och ta nästa steg i vår utveckling. Och även om många i Örebro gärna handlar lokalt är vi självklart en nätbutik för hela Sverige, säger Hedberg.

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk