I dag möter vi världstvåorna

Sent i går kom ett blogginlägg från Antonette Andersson som låg och laddade för en magisk padeldag.

Klockan är 23.25 och det är snart läggdags inför en stor och lång dag imorgon...

Briefar lite snabbt om dagen som har gått.

Frukost, buss till La Quinta, gym, kolla Segers och Pålssons andra set på center court mot Uruguay (grymt spel), lunch i player's lounge, buss till hotell, ombyte till matchkläderna, missar alla tjejers matcher iom de spelar på andra anläggningen och gymmet/maten finns på La Quinta, buss till indoor-anläggningen, uppvärmning, vinst mot Belgiskt lag 6-4, 6-2 - jättenöjda med vårt spel, kändes nästan som man var "in the zone", vänta på taxi i en halvtimme, hotell, dusch, middag med tjejerna på steakhouse - supergott men ingen ville ha efterrätt 😞, team meeting, stämmer av det praktiska till första lagmatch imorgon, väntar svar om när Billie och jag ska spela nästa individuella... 

Var det 11.00 eller 21.00 på kvällen? Står två olika grejer i lottningen. Vi väntar en halvtimme för tävlingsledningen att ge svar. Får inget svar. Ser äntligen att lottningen har uppdaterats och vi ska faktiskt spela kl 21.00. 

Så imorgon har vi världstvåarna Argentina i lagtävlingen kl 13.30 och världstvåarna Sanchez-tvillingarna i det individuella kl 21.00!

Dags att ladda inför en lång och rolig padeldag.

/Antonette

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk