Vilka minnen för livet

Antonettes andra rapport från VM handlar om fantastiska upplevelser.

VM Dag 2

We came. We saw. We... got our asses kicked.

Idag fick vi äran att möta Argentina som lag och det blev tyvärr inga överraskningar. De är alldeles för erfarna och stabila. Billie och jag blev nollade för första gången (a big smack in the face). Lite frustrerade var det. Inte bara på grund av siffrorna utan mer för att vi inte klarade komma in i vårt spel och därför tvekade och missade för mycket. Men vet vem om det hade gjort skillnad hade vi spelat till 100%. Lotta och Sandra spelade jättebra, hade många bra bollar och tog en "pinne". Mari och Sofia kämpade också bra och fick två "pinnar" fast Sofia fick någon sträckning mitt i matchen. Hoppas det går över snart. Laget behöver verkligen henne då vi ska möta Belgien kl 10. Slår vi dem går vi vidare till kvartsfinalen.

Klockan är 00.19. Billie är ändå på Burger King med killarna så jag hinner varva ner. Behöver egentligen sova men adrenalinet tar över. Dels fick vi heja på och se killarna slå Mexiko och så tänker jag fortfarande på den andra "*ss-kicking" Billie och jag fick.

Skaermavbild 2016 11 16 Kl 075235

Jag och Billie fick ett game mot tvillingarna.


Det var mot Sanchez-tvillingar. But this *ss-kicking I'll take anyday! Vilken härlig upplevelse att möta såna stjärnor. Så många känslor i gång samtidigt. Man ville gärna få dem att jobba så mycket som möjligt fast på samma gång stod man med munnen i golvet för de slog så vackra slag. Blev 0-6, 1-6. Är jättenöjd men "pinnen" och vi så klart jublade när vi fick den. Vi spelade jättebra - vi var ett helt annat lag än mot Argentina. Måste erkänna att stjärnorna blev paffa ett par gånger då vill slog några riktiga bra slag. Kändes som deras skicklighet smittades en aning till oss bara igenom att stå på andra sidan nätet. Nu är vi redo för Belgien!!!

Några andra starstruck-stunder: 

⭐️Fick slåss mot en massa spanjorskor för att ta bild med Lamperti

⭐️Gemma Triay och Lucia Sainz stod kl 22 på kvällen och kollade på vårt andra set och snackade med mig efteråt. Undrar hur mycket betalt de fick av Nox för det? Skit samma...

Godnatt!!!
En övertaggad Antonette

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk