"Vi är bortskämda i Skåne"

Andréas Johansson testar en ny hall, tippar Masters-slutspelet och slipar sin egen form.

Den lilla padelbubblan är charmig men samtidigt lite märklig ibland, i söndags öga mot öga mot Christoffer och Björn i kamp om en finalplats i Movember Open på Padel Crew och igår kväll sparringmatch för att tillsammans hjälpas åt att bli bättre. Till helgen kan vi mötas igen i mastersslutspelet, dock är vi inte lottade i samma grupp. Idag korgträning som en sista genomkörare inför fredagens tävling, på andra sidan står min blivande motståndare i helgen Husse Mehmedovic. I veckorna tränar vi och hjälps åt och på helgerna tävlar vi mot varandra och hornen är ute.

Sonesson/Mossberg har gjort ett bra år lite i skuggan av Anton, Ola, Pålsson och Bobby och i höst har även resultaten kommit, ett kvitto på att hårt arbete alltid betalar tillbaka sig i längden och få sliter så hårt i veckorna för att nå resultat som dem. I helgen var de numret för stort för övriga i startfältet i Movember Open och jag och Calle fick se oss besegrade i semifinalen av slutsegrarna. Sett till det stora hela gör jag och Calle en bra turnering i helgen som gick och vissa delar i spelet fungerade bättre än tidigare. Det var kul! Och mängden mustascher och det bidrag till kampen mot prostatacancer som de genererade gjorde mig glad! Danny Carlsson från Växjö måste tagit hem priset för tävlingens tyngsta mustasch, eller vad tycks?

Muschen

Danny med muschen.

 

Vi är bortskämda i Skåne. Det finns många fina anläggningar inom bara några mils avstånd. Jag har inte ens haft tiden/chansen att besöka alla. Gårdagens pass körde vi på Sportcenter Syd i Löddeköping. En grymt fin och fräsch anläggning med fyra padelbanor av toppklass, boulebanor, clic n’ climb, bordtennisbord samt gym och cross fit box som snart står klart. Bistro, konferenslokaler och bastu ger alla förutsättningar för gött häng och snack efter eller före match. Gänget i Lödde har tagit det till en ny nivå! Stort lycka till!

Loedde

Sportcenter Syd i Löddeköping. Grymt fin.

 

Jag försöker medvetet spela runt på olika klubbar just för att aldrig vänja mig vid en viss typ av förutsättningar och bli en så kallad ”hemmaspelare”. Dessutom ger det inspiration att vara på nya ställen och klubbar. Till helgen skall ytterligare en ny anläggning, denna gång i Älvsjö, spanas in när det vankas slutspel för Svenska Padeltouren 2016. Sliten klyscha, men det är ju minst sagt ett getingbo i a-klassen. Nog är de fyra landslagsparen lite mer favoriter än oss övriga på herrsidan och jag tror det lag av de fyra som är mest hungrigt efter ett lååångt tävlingsår 2016 står som segrare på söndag eftermiddag. Tvingar någon mig att sätta en peng så blir det på SM-vinnarna Ola och Anton. Har deras insats i sm-finalen alltför färskt i minnet för att våga sätta i mot. På damsidan kröner Billie och Anto sin säsong med ännu en titel.

Andréas 

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk