Växjö blev en tidig julklapp för mig

Turneringssegern gav inspiration. Nu väntar fys med PT innan julvilan för Andréas Johansson.

December Open i Växjö blev en tidig julklapp för mig. Spelet kändes riktigt bra från första serve och efter en lång dag stod vi som segrare efter 6-2, 6-4 i finalen mot Beer/Mehmedovic. Mycket kan bli bättre men mitt spel i Växjö var bättre än på länge. Definitivt min starkaste tävling från forehandsidan. En rejäl motivationsinjektion inför kommande träningsperiod. Under fredagen var Gabo fullbokad med lektioner i Växjö och därefter var vi ett gott gäng som käkade ihop innan det var dags att sova inför lördagens tävling. Tack gänget i Växjö för en grym fredag och lördag!

Ikväll kör vi igång fysträning med PT Johan Lindberg – Monumental Träning på Padel Crew. Ska bli kul att se hur en riktigt skicklig PT väljer att lägga upp en skräddarsydd fysträning för oss padelspelare. Det blir fyra tillfällen över jul och nyår. Johan kommer också att hjälpa mig och Billie med upplägg och planering av fysträningen fram till tävlingarna drar igång igen.

Den 30 december kommer årets sista inlägg. Ett inlägg som summerar året som gått och som även kommer att innehålla ”årets match”, ”årets genombrott”, ”årets flopp” m.m men även lite mer personligt som ”mitt bästa padelminne”, ”min bästa match”.

Men först vila och tid med nära och kära.

Img 1660 1

Jag tackar Calle ”Galler” Larsson för att jag fick låna bilden.

God jul alla!

Andréas

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk