Ortega och Gonzalez separerar

Det har ryktats om stor turbulens även på damsidan på WPT. Och nu har den första splittringen ha meddelats: högst oväntat går Marta Ortega och Bea Gonzalez skilda vägar.

Ortega och Gonzalez parade ihop inför den här säsongen när Ortega ganska hårt blev dumpad av Marta Marrero.

Paret charmade direkt hela padelvärlden med ett frejdigt och ungdomligt spel, vilket räckte hela vägen till seger i en av WPT-tävlingarna.

Men efter det har spelet inte alls gått som på räls och säsongens största motgång kom nu senast i Barcelona då paret åkte ut i kvartsfinal mot Carolina Navarro och hennes inhoppare Aranzazu Osoru.

Om det var det som fick paret att fatta beslutet eller om det varit bestämt sedan tidigare lär kanske framgå senare, men klart är att Marta Ortega i dag gick ut på Instagram och skrev ett inlägg som är svårt att tolka på något annat sätt än att paret är på väg att separare. Intill en bild där Ortega och Gonzalez kramar om varandra skriver Ortega:

”Vi blir exalterade, vi skrattar, vi njuter, vi jobbar, vi jobbar, vi kämpar, vi lider… Med de bästa minnena från denna tid tar vi farväl. Jag önskar dig det bästa, hjärtat.”

Ska Rmavbild 2020 10 19 Kl 102129

Meddelandet är en aning kryptiskt och gör att vi tvingas gissa. Men Padelfeber har nu från annat håll fått bekräftat att paret går skilda vägar, vilket lett till stor besvikelse från fans, som tycker att paret ger upp på tok för tidigt.

Detta lär följas av flera splittringar. En tänkbar väg är att Marta Marrero helt enkelt har bett Marta Ortega att göra ett nytt försök och slutligen fått ett ja.

Ännu har inte Bea Gonzalez eller någon annan skrivit något som ger klarhet. 

Johan Håkansson

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk