Billie och Anto får wild card till WTP i Marbella

WPT i Marbella blir ett riktigt svenskparty. Nu är det klart att även Antonette Andersson och Billie Gajic får ett wild card.

Förra säsongen vann Antonette Andersson i prinicp allt på svensk mark i par med Baharak Soleymani. De vann SM och Mastersslutspelet.

Men i sin blogg här på Padelfeber berättade Antonette att hon och ”Barre” går skilda vägar denna säsong. Anledningen är att Baharak ska spela med Sofia Arvidsson.

Det öppnar upp för en återförening.

Antonette Andersson bildar än en gång par ihop med Billie Gajic.

- Jag ringde Billie och frågade och vi bestämde att åtminstone spela första SPT-tävlingen i Helsingborg. Men då passade också Billie på att fråga mig om jag var sugen på

Och paret får minst sagt en rivstart på säsongen. De har båda ansökt om ett så kallat wild card till WPT i Marbella – och har nu fått glädjebeskedet att de kommer in.

- Ja, vi fick ett mejl att vår ansökan var godkänd. Nu måste jag bara klara av att bekräfta. Jag håller på med det nu, men min login funkar inte riktigt. Jag fick ett mejl att Billie bekräftat, så nu hänger det på mig, säger Antonette och skrattar.

Hur känns det att lira WPT igen?

- Jättekul och spännande. Jag tar det som det kommer. Men har vi lite tur i lottningen ska vi nog kunna vinna nån match.

I och med att Billie och Antonette är klara innebär det hela sex svenskar till start i Marbella. För där kommer även Daniel Windahl, Simon Vasquez, Calle Knutsson och Baharak Soleymani spela – alla tillsammans med utländska partners. Frågan är om det inte är ett rekord för antal svenskar i en pre previa.

Billie och Antonette spelade WPT i Monaco redan 2016 och i Barcelona 2017.

Paret dominerade också totalt svensk dampadel innan Sofia Arvidsson och Anna Svedenhov tog över tronen under 2017.

Johan Håkansson

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk