Padelfeber satsar hårt på EM

Det drar ihop sig. På fredag lottas EM. På måndag drar det igång. Padelfeber satsar för att ge er den bästa bevakningen.

Padelfeber tycker att Sveriges äventyr i VM och EM på många sätt är säsongens höjdpunkt. Därför väljer sajten att precis som ifjol åka till Portugal för att ge den bästa bevakningen.

I år får dessutom redaktören Johan Håkansson hjälp av Kristoffer Jonzon - som kommer att kunna bidra med en helt ny typ av material.

Tjenare Kristoffer. Du rycker in som gästskribent under EM. Vem är du?

- Ja du, jag är en 38-årig mångpysslare som bor i Malmö. Mitt uppehälle tjänar jag som pianist, låtskrivare och skribent men det mesta av min tid går åt till att tänka på samt spela padel.

Dina största meriter?

- Yrkesmässigt eller padelmässigt?

Vilket som?

- Yrkesmässigt är jag väl iallafall i Malmö mest känd för att ha skrivit MFF-låten Zlatan & jag. Padelmässigt har jag inga meriter. Jag kan grisa till mig en och annan poäng på banan men that´s it.

Vad kommer du bidra med på Padelfeber under EM?

- Det blir dels en filmad liten resedagbok. Sedan kommer jag göra porträtt av några av spelarna och ledarna i EM-truppen. Jag och Johan Håkansson ska även göra lite livesändningar för Facebook.

Vad tror du om Sveriges EM chanser?

- Väldigt svårtippat bakom Spanien. Tycker att såväl herrarna som damerna ska satsa på en finalplats. Det vore såklart en jättesuccé men varför inte! 

Vad ser du fram emot mest under EM?

- Att göra intressanta och roliga inslag och att se padel i världsklass. Detta ska bli skoj!

Känn dig hjärtligt välkommen in i Padelfebers gäng!

- Tack!

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk