Mästarna imponerar stort - ändå söker Anton spelet

Ännu en storseger för Anton Andersson och Ola Brodén

Ännu har de svenska mästarna inte tappat ett set i Mastersslutspelet i Stockholm.

I sista omgången trodde nog de flesta att de verkligen skulle sättas på prov. Men Christoffer Sonesson och Björn Mossberg hade ingen chans. 

Ändå känner Anton Andersson att hans eget spel inte riktigt är på plats än.

- Jag har inte hittat spelet än, hoppas det kommer imorgon. Har inte alls fått igång fötterna. Men det är ju fantastisk att spela med Ola som inte har missat en boll sedan 2013, säger han.
Även på VM kände Anton att det tog några matcher innan han nådde sin fulla potential, delvis beroende på att han inte bor och tränar ihop med de bästa spelarna i Skåne.
- Precis som på de tre första matcherna på VM, så kommer jag inte in i tempot. Kommer snett i defensiven, och får inte benen under mig i smashen. Men det är bara att försöka komma mer laddad imorgon!
Det blev just klart att paret i semifinal möter Roger Fridolf och Husein Mehmedovic, som förlorade en riktig rysare i sin gruppfinal mot Andreas Pålsson och Bobby Seger med 7-5 i avgörande.
Det innebär att Pålsson/Seger möter Sonesson/Mossberg.
I damklassen har det hittills varit väldigt ojämna matcher. De topptippade lagen har knappt släppt ett game. Men de riktigt intressanta matcherna kommer.
Johan Håkansson
Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk