"Jag tar med mig Hanna Knutsson - sen kör vi!"

Hur går det på nya jobbet? Tackar som frågar. Ja vad ska jag svara, det går bra…Eller vadå det går bra? Det är på något sätt en för fattig beskrivning på hur det egentligen går. Det är helt jäkla magiskt.

Att stiga upp på morgonen, öppna garderoben och snabbt välja bort sina ”vanliga” kläder till förmån för padelkläderna är en fröjd i sig. Tänk att jag får spatsera runt i träningskläder hela dagarna och jag behöver aldrig fundera på hur håret ser ut (om jag nu någonsin skulle få för mig att göra det med den här frisyren) och att ställa sig framför spegeln för att dra på sig massa smink är knappast aktuellt. Jag jobbar de tider som passar mig och jag tror stundtals inte riktigt på det här själv. Är detta på riktigt? 

 

Min chef ringde mig häromdagen och frågade om jag kunde va med på ett möte på tisdag kl. 10.00. Vad är det ens för en fråga? Han som chef kan beordra mig att vara med, men så jobbar de inte här. Nej, här ställer man frågan och när jag självklart svarade ja kom nästa ”väck mig inte ur denna dröm”-kommentar som löd: Vi startar med möte och sen spelar vi lite padel. Förstår ni att jag får spela padel på arbetstid! Som om inte det var nog fick jag ett sms senare på kvällen med en konversation mellan min chef och mannen vi skulle ha möte med. 

”Tjena jag har med mig en av våra spelare Hannah Knutsson så får vi en go mixmatch hämtar henne 09.30 I Hbg och kör sedan till er, ok?”

Alltså jag orkar inte! Jag ska inte bara spela padel på arbetstid utan jag ska dessutom få göra det med Hanna Knutsson!

 

Hur gick det? Inför mötet/matchen trodde jag att jag skulle va nervös men det var absolut ingen fara. Hanna har jag träffat innan, jag har fotograferat henne i samband med ett padel event tidigare och hon kände igen mig så det var lugnt. Super gullig tjej som pratade på och det var inga problem att ”lära känna” henne. Hon var öppen, fötterna på jorden och väldigt behaglig, vilket gjorde att det inte gick att bli nervös. Hela hon spred ett lugn och att möta henne på banan var skoj. Att man ligger både kilometer och mil efter henne i spelet får man bara leva med. När en annan springer runt, viftar efter bollen och letar efter rätt positionering står hon tryggt kvar på rätt position, väl förbered för nästa slag och ja vad ska man säga? Grattis till dig Hanna, du är en stjärna ⭐️  Ska Rmavbild 2021 08 12 Kl 093012

Siffrorna slutade 3-6 3-6 men jag är ganska säker på att Hanna hade kunnat skruva upp sitt spel ett par steg till och då hade vi nog blivit nollade. Men vad spelar det för roll? Vi hade en trevlig match och ödmjuk som hon är berömde hon mig efteråt för att jag var säker, stabil och duktig på att få över bollen.  

Så här sitter jag nu efter mina första dagar på nya jobbet och låter mig drabbas av lite hybris. Typ, spela bollen på mig och du får den tillbaka, för så är det, det har Hanna Knutsson sagt!  

//Anna

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk