Seriespelen tar klivet in i MATCHi-appen

2020 köpte MATCHi upp Backhandsmash, ett populärt system för grupp- och seriespel. Nu släpeper MATCHi den första fördjupade integrationen med Backhandsmash i sin app.

Innan pandemin slog till var seriespel en hett efterfrågad spelform inom padeln med växande kölistor. Att få en plats i ett populärt seriespel i storstadsregionerna kunde i vissa fall ta månader. Det höga intresset reflekterades även i ökningen av antalet skapade ligor som MATCHi rapporterade om tidigare i veckan. I takt med att populariteten av spelformen ökar har också behovet av smarta och effektiva system för administrering och uppsättning av dessa ligor vuxit. En av Sverige mest populära serie-och gruppspelssystem Backhandsmash förvärvades under hösten 2020 av MATCHi. Efter ett gediget förarbete och användarundersökningar släppte MATCHi i början av veckan den första fördjupade integrationen med Backhandsmash. Allt för att anläggningar ska kunna vara väl förberedda att dra igång sina seriespel på riktigt när pandemiläget tillåter.

 

Seriespelsupplevelsen direkt i appen

Den nya app-uppdateringen gör det möjligt för spelare att koppla samman sitt Backhandsmash-konto med sitt MATCHi-konto. På så vis kommer spelare åt detaljer om sitt seriespel direkt i MATCHi-appen. Därför kan man numera se sina seriespelstabeller, rapportera resultat, se information om sina kommande och spelade matcher i samma app som man bokar sina övriga racketsportsupplevelser.

”Genom att göra seriespelsupplevelsen tillgänglig i MATCHi-appen hoppas vi kunna skapa en bättre helhetsupplevelse för racketsportsutövare globalt. Att kunna samla allt sitt racketsportsspelande på samma ställe är ett viktigt steg i att skapa en sömlös tjänst som spelare vill återanvända till.” - Hans Carlson, Produktägare på MATCHi.

 

Nästa steg i arbetet

Nästa steg i arbetet med integreringen är att se över administrationsgränssnittet. Enligt Helena Joelsson, Kommersiell chef på MATCHi, handlar det om att hitta den perfekta balansen mellan användarvänlighet och funktionalitet där målsättningen är att anläggningarna i slutändan ska kunna sköta hela sin verksamhet via en och samma plattform.

”Vår ambition är alltid att skapa rätt förutsättningar för att våra kunder ska kunna starta, driva och utveckla sina anläggningar på bästa sätt. En tydlig ledstjärna är enkelhet och genom att skapa en plattform som samlar kundens alla behov underlättar vi för både administratörer och spelare. Även om pandemin begränsar användandet av funktioner så som ligaspelsintegrationen så anser vi att det är viktigt att vi gör vad vi kan för att säkerställa att allt är så förberett för anläggningarna att dra igång sina verksamheter med full styrka så fort restriktionerna lättar”.

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk