Kompisarna Ari och Paula har hittat sig själva

Det nya paret Paula Josemaria Martin och Ari Sanchez lyser redan. Med spelglädje och mod tog de hem årets första WPT.

Det handlar om två spelare som lämnade förra säsongen ganska stukade. För Paula blev säsongen en smärre mardröm med partnerbyten och framför allt ett tappat spel. Bollgeniet utstrålade bara ångest och rädsla på banan.

Nu är ”den gamla Paula” tillbaka, hon som slog igenom med dunder och brak i Båstad 2019 och som charmade hela padelvärlden med sin tekniska och aviga padel.

Ari Sanchez hade inte heller någon höjdarsäsong bredvid Alejandra Salazar – men när nu kompisarna Ari och Paula valt att spela tillsammans verkar allt gammalt grubbleri vara över.

Båda har spelat på toppen av sin kapacitet i Madrid. När finalseedade Marta Ortega och Marta Marrero åkte ut direkt stod vägen öppen för det nya paret.

Ska Rmavbild 2021 04 11 Kl 105955Lucia Sainz och Bea Gonzalez gjorde en fantastisk turnering - men i finalen var de maktlösa.

Paula och Ari har inte förlorat ett enda set på hela turneringen och i finalen mot Bea Gonzalez och Lucia Sainz gjorde paret sin allra bästa match i turneringen.

Även om motståndarna gjorde en riktigt bra och tapper final var det aldrig något snack om vilket lag som var bäst.

Setsiffrorna 6-3, 6-4 speglade matchen väl. Både Paula och Ari var helt enkelt på toppen av sin förmåga. Och då vet alla hur bra de kan spela. 

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk