Padelfeber bevakar ännu ett mästerskap

I dag reser det svenska herrlandslaget till Marbella för EM. Padelfeber åker först till helgen. Ännu en gång ska Johan Håkansson och fotograf Magnus Stenberg bevaka ett stort mästerskap.

Ända sedan Padelfeber startades den 1 oktober 2016 har landslagets äventyr varit högprioriterat. Att få rapportera hem om svenskarnas bravader på mästerskap har både varit roligt och en viktig del av Padelfebers självpåtagna uppdrag.

2016 fanns Padelfeber på plats under VM i Cascais – då Sveriges damer sensationellt tog sig till en semifinal.

2017 var Padelfeber med under EM i Estoril.

2018 hoppade vi dock över eftersom VM i Paraguay inte ens kunde garantera fungerande internet.

Men 2019 var Padelfeber på plats igen för att bevaka EM i Lissabon – trots den märkliga situation som uppstått med två konkurrerande EM-turneringar. Det slutade med två bronsmedaljer, men medaljer av tveksamt värde eftersom flera bra padelnationer saknades.

Nu är det dags igen. Sverige åker till EM i Marbella med höga ambitioner. Det blir ett riktigt bra mästerska och vi har flera spelare som fått rejält med rutin av internationell padel och vi är många som är nyfikna på om Sverige har avancerat i den europeiska hierarkin. Att Spanien vinner är ingen högoddsare, men hur står vi oss i dag mot länder som Franrike, Italien och Storbritannien?

Än en gång åker Johan Håkansson och fotograf Magnus Stenberg till ett mästerskap för att skildra svenskarnas matcher i krönikor, rörliga intervjuer, texter och högklassiga padelbilder.

Padelfeber kan garantera högklassig bevkaning tack vare två samarbetspartners.

Researrangören Here We Go och MATCHi har ställt upp på ett fantastiskt sätt för att eder favoritsajt ännu en gång ska kunna vara på plats.

Duon Håkansson och Stenberg åker ner till helgen och finns på plats från och med måndag då riktiga EM startar.

Tyvärr tvingas ju det svenska herrlandslaget, mest som ett slags straff för det som hände 2019, att kvala in i turneringen. Därför väntar matcher mot Danmark på lördag och Österrike på söndag. Allt går att se på Padel-Television.

Har ni läsare frågor, tips eller önskemål, tveka inte att mejla johan@padelfeber.se

 

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk