Blir Lugo parets sista tävling tillsammans?

Är Bela och Sanyo på väg att separera? Blir tävlingen i Lugo parets sista tillsammans? Ja, det hävdar flera väl insatta källor nu.

Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez var ett av de allra bästa paren i början av säsongen och tog flera titlar på WPT. Men mot slutet har de varit allt annat än bra. De åkte ut redan i första omgången i två tävlingar i rad innan de nu senast i Barcelona nådde kvartsfinal – långt ifrån normal form.

Och nu börjar allt högre röster höras om att paret har gjort sitt, att tävlingen i Lugo är parets sista tillsammans. Det nämns bland annat av det etablerade Instagramkontot @el4set och av coachen Manu Martin.

Ska Rmavbild 2021 09 21 Kl 145452Arturo Coello nämns som Belas nya partner. Foto: Patric Persson

Bela paras i stället ihop med talangen Arturo Coello. Vad som ska hända med Sanyo i så fall är mer osäkert. Kanske har han rent av gjort sitt i världstoppen. Enligt uppgifter väntar ett stort tillkännagivande så fort tävlingen i Lugo är över.

Den här separationen diskuteras också i senaste avsnittet av podden Padel Mundo. Där tar Jesper Hussfelt upp att Sanyo lider av motivationsproblem och att stjärnan just är på väg att lansera nya projekt.

Kan det rent av vara så att Sanyo snart har gjort sitt som elitspelare?

Johan Håkansson

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk