Bittrast möjliga förlust: "Vi hade våra lägen..."

Det börjar bli många bittra förluster för svenskarna på WPT nu. Simon Vasquez och Cayetano Rocafort ledde i tiebreak i avgörande set – men föll ändå i pre previa-finalen.

Vasquez och Rocafort har spelat riktigt bra padel på Sardinien och i tredje rundan av förkvalet ställdes de mot dukita Niculas Suescun och Ricardo Martinez.

Det blev en riktig holmgång som tog över två timmar och där lagen verkligen pressade varandra till det yttersta.

Vasquez och Rocafort fick ett break i tredje avgörande set och ledde med 4-2, men blev snabbt tillbakabreakade. Lagen följdes åt till 6-6, men inte ens en bra start och ledning med 4-2 räckte till seger och previa för Vasquez och Rocafort. Motståndarna kunde vända och till sist ta hem tiebreak med 8-6.

Efter matchen var Vasquez så besviken att han inte orkade prata. Men han skrev till Padelfeber på sms:

- Tungt nu. Det var långa bolldueller och vi hade våra chanser.

Enda trösten i bedrövelsen är väl att man åtmintone inte missade någon matchboll.

Ändå en stark återkomst på WPT för Vasquez och Rocafort.