Padelfebern i hallen får mig att le

Antonette bjuder på årets första vecka i bloggform.

Ute ligger det ett tunt lager vitt på marken, huset är tyst och familjen sover. Jag känner mig klarvaken och börjar fundera på vad det är för dag idag. Det har sagts att de tre vise männen skall på trettondagen ha kommit till nyfödda Jesus med gåvor.

Så i samband med dagens tema delar jag med mig gåvorna jag har fått under min första vecka 2017. Har fått köra korgträning med en av klubbens bästa spelare Paul, har fått spontant fikabesök av min brorsdotter Paulina, har fått vara partner till en glad entusiastisk nybörjare som kämpade häcken av sig i och med han fick 99,9999% av bollarna, har fått en donut av Pontus till morgonfika, har fått gå på bio med min yngsta och sedan fånga en pokemon, har fått en shoutout på sociala media från Billie om att hon börjar räkna ner till tävlingsdags med mig, har fått ett mess av pappa om att de har kommit fram ordentligt på Filippinerna för att fira kusinens bröllop… Vad mer?

 

Padelfeber i hallen som får mig att le

Ett gäng tjejer i blandade ålder hoppar, skuttar och kacklar på banan. De verkar ganska nya men har så roligt. På bana 3 spelar ett gäng unga killar. De glider, pratar trash med varandra, slänger sig, lägger sig på marken och garvar då och då. Senare på väg ut går jag förbi en familj som har precis spelat klart. Pojken säger “Pappa, ska vi inte fixa ett sånt abonnemang så vi kan spela varje vecka?!” En annan dag stiger ett glatt gäng pensionärer av center courten och grattar mig till VM-insatsen och berättar att de läser mitt blogg.

 

Min padeldejt med mannen - inga nollor!

Blev förlust igen men det var faktiskt en jämn och rolig ligamatch. Börjar verkligen bli tufft motstånd i Division 1 och det är alltid surt att förlora men det är ju också kul och nödvändigt att nivån höjs. Nu har det kommit fler unga fd tennisspelare i bilden och börjar fastna. Väntar dock bara på att det kommer några fler tjejer med i bilden för att hålla mig sällskap bland alla grabbar… 

 

Dejt utanför padelbanan

Det blev ABBA-dejt med ett par kompisar. Fusion mat och dryck och sedan match i shuffleboard. Alltid kul med lite tävling och gissa vem som vann? :) Ja, mitt lag slog min mans lag i alla fall. Kan handla mest om tur men en vinst är en vinst. Efter maten fick jag med mig en Fortune Cookie. På min fortune stod det “You always bring others happiness”. Efter vinsten var detta kvällens näst bästa “gåva”. Har ni fått några gåvor i veckan? 

 

Förmodligen fortsätter familjen sova ett bra tag till. Jag kanske steker några pannkakor…

#thesimplethings #padelblogg #kakblogg?

 

Ha en skön långhelg!

 Antonette

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk