Vi behandlades som stjärnor på Ekerö

En fantastisk tävling, men som slutade med ett antiklimax. Antonette sammanfattar helgen på Ekerö.

Skaermavbild 2017 02 13 Kl 084637

I helgen var det första turneringen på året för mig och Billie - Matkomfort Stockholm Ladies Open på mysiga Ekerö. Det var ett tag sedan alla vi padeltjejer sågs. Sista tävlingen var i december så de flesta av oss var nog rätt taggade att få träffas och tävla igen. Hela helgen fick vi star treatment från Maria Capistrano Björklund och Ekerö-gänget som tänkte på alltifrån glada chafförer, goody bags, hotell nära flygplatsen, proffsig tävlingsledare, uppvärmningsbanor, players’ middag, presentation av spelarna på högtalaren inför matcherna, trevlig publik, bakgrundsmusik under finalen som höjdes under pausarna, fina priser till alla deltagare - tja, varenda liten detalj typ. I går väntade en final mot nya konstellationen Sofia Arvidsson/Anna Svedenhov. Det kunde inte bli bättre upplägg men sedan slår den så kallade vabuari till och Anna får lämna WO. Vi såg väldigt fram emot att möta detta lag men det går säkert fler tåg.

Skaermavbild 2017 02 13 Kl 084707

 

Som tur var kunde Mari Andersson hoppa in och spela så det blev en uppvisningsfinal. Som vanligt mot Mari och Soffan blev det en spännande och jämn match så vi fyra fick bra träning och Ekerö-publiken fick lite underhållning (tror jag i alla fall). Ni kanske är nyfikna på om jag och Billie gjorde som Andy instruerade oss? Jag kan säga att vi var flitiga på att kommunicera om hur vi skulle serva och stod hyfsat nära mitten när vi körde australienska. Men det andra om att pressa och stänga vid rätt tillfälle blev ganska suddigt måste jag erkänna. Både Mari och Soffan har så bra reflexer och touch så kändes det inte som man hade så många bra tillfälle att utföra det. Många av våra djupa slag plockade de som volley eller halvvolley. Blir kul att kolla på inspelningen och se hur det verkligen såg ut. Vi lyckades vinna 6-4 6-4. Kändes som en liten tröst efter att ha tagit första plats med WO.

Helgens miss

Under kvartsfinalen fångar jag glatt en av Billies powersmashar som studsar över på vår sida. För ni som inte känner till regeln så förlorade vi poängen på grund av detta 

#hjärnsläpp #niskullehasettbilliesmin

 

Helgens bästa Insta-kommentar

Grattis till segern! Göteborgs stolthet 

#detvärmer #menkomigengöteborg

 Antonette

 

 

 

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk