"Helt övertygad om att Jesus INTE spelade padel!"

Anna Lo Backgården fick en adventsljusstake med padeltema. Då tyckte 15-åriga dottern att det helt enkelt fick vara nog.

Helt ärligt, nu får ni ge er!!! Det må va att ni båda två är helt tokiga i padel men ni får inte padelpynta också. Snälla, låt mig i alla fall få ha julen i fred. Det finns inget, INGET nämt om padel i bibeln och jag är helt övertygad om att Jesus inte spelade padel. Snälla, lägg ner nu, jag står inte ut längre!!! 

 

Så inledes en konversation hemma hos oss häromdagen. 15-åriga dottern fick helt enkelt nog. Detta efter att jag precis kommit hem med världen finaste present. En gåva från min förra partner (Katarina) på banan. En present bättre än alla andra och så klockren. Hon lämnade över en hemmagjord adventsljusstake med orden ”Till min vän som andas padel, tänker padel, sover padel och lever padel”. 

 

Ja vad ska man säga, tack känns inte tillräckligt stort. Att en människa först kommer på idén och sen tar sig tid att genomföra den är så fint. Att denna människa dessutom är min förra partner som blev ”lämnad” för att jag kände att jag behövde ny energi och att jag ville spela runt för att utvecklas. Denna separation var för mig jobbig att komma fram till. Det var inte något jag bara slängde ur mig, det låg massor av ångest, fundering och dåligt samvete bakom. 

Ska Rmavbild 2020 11 29 Kl 180827Min förra partner Katarina (till vänster) gav den fina presenten.

Då något tråkigt och på många sätt tufft. Besvikelse på mitt ”svek” blandat med stressen över att hitta någon ny gjorde nog inte mig till den mest älskade personen på den här jorden just då. MEN inget ont utan något gott...Då en spänd stämning och många ömma punkter att parera, nu något helt annat. Team Liander delade på sig och vad hände? Jo, vi stod häromdagen båda två med nya partners på vars en sida om nätet redo för en direkt avgörande seriefinal i Action & Trend Ladies Leauge division 1 (Padel of Sweden) 

  

Det blev en ganska hackig och trevande match i början. Ska inte sticka under stol med att jag var nervös...Utöver att jag mötte min förra partner hade vi ju en serieseger att försvara. Förra omgången vann vi för att poängen i de andra matcherna spelades till vår fördel. Vi var beroende av andras resultat. Denna omgången hade vi med oss egna vinster i varje match och just därför ville vi verkligen avsluta det på bästa sätt. Vilket vi till sist lyckades med och vi slutade som seriesegrare, igen. Den här gången utan att ha släppt något set till någon på resan fram och till 100% på eget spel. 

 

Får se vad som händer efter nyår, kan vi göra en hattrick- Vinna tre gånger på rad?  Oavsett så är det helt otroligt att vi gjorde det, att jag på ren jäkla vilja och noll talang kan tagit mig såhär långt. Får nypa mig i armen lite då och då för att verkligen förstå att allt det här är på riktigt. 

 

För att göra min dotter till lags och värna om julen läser jag idag högtidligt upp en dikt innan jag sen tänder första ljuset i adventsljusstaken.

Klart att tjejen ska få ha lite julstämning :-) 

 

När första ljuset brinner 

står julens dörr på glänt 

och alla människor glädjas 

att fira få advent. 

 

(här råkade jag lägga till två rader till i versen) 

 

Må bandejan vara med mig 

och denna padelstake lika så. 

 

Glad första advent!

//Anna

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk