Det omöjliga blev sant - seriesegrare!

Den enda i hela världen som trodde att Anna en dag skulle stå som seriesegrare var Anna själv. Och nu har det hänt.

Teamade ihop mig med ny partner, inför den här omgången av seriespelet och vi fick en strålande start. Allt gick som på räls. Nästan så jag fick nypa mig i armen och fråga mig själv hur bra det egentligen var att vi vann allt. Visst, det är fantastiskt roligt att vinna men det är lätt att man lutar sig tillbaka och blir lite nöjd. Vilket vi också gjorde i en match i slutet av serien och det resulterade direkt i förlust.

En irriterande förlust som tvingade oss att förlita oss på att ett annat lag skulle vinna för att vi skulle ta oss hela vägen till vinst. Spännande ända fram till sista minut men det gick vägen. Tur kan man säga men jag vill också påstå att vi förtjänat det. De där berömda marginalerna har alltid en förmåga att tippa över till motståndarna när man behöver dem som mest och därför var det så skönt att denna gången ha dem med sig. 

 

Om någon sagt till mig att jag skulle vinna div 1 i början när jag stod på banan och vevade okontrollerat med racket och hade fler slag i ansiktet på mig själv än på bollen, hade jag inte ens trott på det själv. Eller där ljuger jag lite...sanningen är  snarare att jag var den enda som kunde tro på det. Att inte inse sina begränsningar och ständigt tro på det omöjliga är lite av mitt signum. Går det inte nu innebär det inte att det aldrig kommer att gå. Tålamod är mitt mellannamn! En gammal vän beskrev mig vid tillfälle med orden ”där kunskapen tar slut tar tålamodet vid” och det stämmer bra. ”Min tid kommer” är ett evigt mantra jag ältar och tror på! 

 

Nu är jag fullt medveten om att  denna vinsten inte säger mycket mer än att vi vann mot de andra som deltog. Det är inte som i fotboll där de absolut bästa är med. Den dagen man kliver över och blir riktigt bra checkar man ut från seriespelet (hos oss i alla fall). Då spelar man i herrligan eller  bara tränar och sen mäter sina kunskaper i tävling. Nivån i vårt seriespel är för låg för de bästa. Men idag spelar den vetskapen dock mindre roll. En vinst är alltid en vinst 👊🏻🎾

 

Mannen lovade mig och min partner (Ina) en fin middag på restaurang om vi vann. Något han slängde ur sig i början av serien och nog trodde han skulle komma undan lätt. Men nu är vi här och ett löfte är ett löfte!

 

Återkommer med info om vilken restaurang det blev, dyr ska den vara😂

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk