Madrid - del II

Andréas äventyr i Madrid går vidare - mot ett sammanbrott på banan och ett äventyr på Santiago Bernabeu.

Vi spelade vår semifinal med start 00:40 på fredagkvällen. När klockan ringde på morgonen efter var Joel i ett slags tillstånd som är en nivå över djupsömn men precis under stendöd. Är väl en lögn att säga att vi studsade upp men vi hann med hotellfrukosten innan den stängde och efter 4 espresso började Joel vakna till liv.

Vi blev hämtade av David och strax efter 12:00 körde vi ett nytt pass med Manu Martin. Hur jag summerar den träningen kan ni se på mitt instagramkonto @padeltrainersweden. Det är med glimten i ögat men jag fick så mycket ny input och mycket nytt att tänka på kring min bandeja och smash så det rasade ihop fullständigt. Blev till sist osäker på om jag verkligen är högerhänt? Kändes som om all kontakt mellan hjärna, ben och armar var helt utslagen. Någon som känner igen sig?

Jag tackar dock för de uppmuntrande mess jag fått efter att jag la ut det klippet, finns mycket värme i Padelsverige haha!

Det är ju att förstå mer och bli så bra som möjligt jag vill, både som spelare och tränare och givetvis är jag bara tacksam för att Manu, David och även Joel skrynklade till min hjärna men även självförtroendet rejält efter vår starka insats kvällen innan. No pain, no gain.

Skaermavbild 2017 02 25 Kl 093247

Joel, Manu och jag.

Efter träningen pustade vi ut på klubbrestaurangen i solen. När det var dags för att ta in notan på restaurangen trollar David fram två säsongskort till Santiago Bernabeu.

- Guys, today it will be a Real Madrid dessert. Enjoy!

Hem till hotellet fort och sedan iväg till matchen som Real på ett imponerande sätt vann med 2-0 mot Espanyol inför 75 606 personer i vårsolen.

Skaermavbild 2017 02 25 Kl 093220

Real Madrid på Santiago Bernabeu.

Resten av helgen la vi mer eller mindre på Club Sanset och kollade Madridmästerskapen för lag. Vår värd och vän David Martinez spelade för Chamartín och de förlorade tyvärr mot team Vibor-A med 3-2 i semifinalen där den sista matchen slutade 6-4 i skilje. Grymt spännande. David hade en tuff kväll då en viss Maxi Grabiel (WPT#13) stod för motståndet på andra sidan. Carlos Cano som jag berättade om i förra inlägget var med i Chamartín och visa två lovande juniorer vad blick för spelet innebär. Vinst med 2-0 i en häftig match.

Vann mästerskapet gjorde Team Starvie/Estrella Damm. Ett juniorlag bestående av Spaniens absolut bästa spelare med ålder runt 20 år gamla. Lägg namnet Alejandro Galán (WPT#51) på minnet. Sjukt imponerande kille och superskrällen var ett faktum när han skickade sista smashen långt in till grannbanan. Team Vibor-A hade inte mindre än 6 av sina 10 spelare från WPTs topp 50 med Maxi Grabiel, Javier Concepción, Martin Sanchez Piñero i spetsen. Denna gång räckte inte det.

Så kan en helg i padelns huvudstad se ut. Håll utkik här i bloggen, nästa inlägg handlar helt om dagen när vi skuggade proffstränaren Manu Martín en vanlig arbetsdag. Som inte är så vanlig.

Andréas

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk