Sjukhusbesök påverkar mig djupt

Andréas Johansson skriver om sin hälsa och en ironisk lottning.

Även om det bara är 5 dagar sedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen känns det som att det var ett tag sedan. Kul att se alla delningar och kommentarer angående kommunikation på banan. Det kommer en del 2, men det inlägget håller jag på ett tag. 

Idag har jag varit på återkontroll av mitt öga efter blodproppen jag fick i augusti. Resultatet var väl varken bra eller dåligt. Jag har fortsatt blödningar på näthinnan vilket förklarar att jag fortfarande ser ”fläckar” i mitt synfält. Dock var den största blödningen helt läkt. Det kan tydligen ta ytterligare ett halvår innan allt är som det ska. Nästa återkontroll om en månad. Att vara i sjukhusmiljö berör mig och varje gång jag lämnar gör jag det med samma känsla/tanke: Oj vad mycket man har att vara tacksam för, för många är varje dag en ren kamp..

Padeln då? Jodå, tävling på de snabba banorna i Malmö Padelcenter i helgen och på torsdag kommer Gabo Loredo till Skåne och på fredag flyger Dani Dios in med deras adept och tillika engelska VM-spelaren Sam Jones. I första omgången ställs Dani och Sam mot Melvin Tufek och Linus Hultenheim från Helsingborg. Vinnarna där får vi möta.

Skaermavbild 2016 10 26 Kl 181137

Gabo och Andréas redo för nytt äventyr.

Det är nästan lite ironiskt om Gabo och Dani hamnar på samma bana så tidigt i turneringen då de är bästa vänner, kollegor och tar sig från Marbella för att tävla mot svenskar. Oavsett vilka det blir så ska Gabo och jag göra ett rejält försök i turneringen. Lär mig alltid massor av att spela tävling ihop med honom och ser fram mot det även denna helg. Som vanligt är förberedelserna träning och matchspel i så högt tempo som möjligt under tävlingsveckan. Två träningar för Gabo och Dani under fredagen är nog egentligen inte helt optimalt men i detta fall prioriterar jag faktiskt att få ut så mycket tid på banan med dem som möjligt före att vara 100% fräsch inför tävlingen. I herrklassen får Pålsson/Seger gälla som favoriter. Billie och Antonette är favoriter i damklassen. 

Efter helgen kommer en längre tid utan tävlingar för min del. Jag ska passa på att läka några små skavanker i axel, armbåge och baksida lår som suttit i sedan förberedelserna inför SM. Skall även upp till Ekerö nästa helg (5-6:e) på tränaruppdrag vilket jag ser mycket fram mot!

Hoppas vi ses i Malmö till helgen!

Andréas

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk