"En stor ära att få blogga för Padelfeber"

Andréas Johansson om sina förväntningar på vad Padelfeber kommer att betyda för svensk padel.

Det är en stor dag idag. Dagen när padelfeber.se ser sitt ljus. Ett projekt jag för första gången hörde talas om i början på juli i samband med Midnight Sun Open i Luleå. Sedan den dagen har jag trott stenhårt på idén och att jag nu får vara en del av sajten genom att ha min blogg här är en stor ära.

För cirka 10 år sedan var jag en inbiten kampsportare och sökte i internets alla hörn efter nya tekniker och reportage om de stora namnen. Sajterna kimura.se och mmanytt.se ploppade upp ungefär då och reportage om lokala profiler i källargymmen var ytterst intressant läsning. En av dem var Alexander Gustafsson, allt annat än enbart en lokal profil idag. Padelfeber kommer i helt rätt tid och kommer att göra oss till ett padel-sverige och ge tillväxten och spridningen av sporten ytterligare en dimension. Och vem blir Padelsveriges motsvarighet till ”The Mauler”? Time will tell men padelfeber.se kommer att göra att hela landet har möjlighet att följa alla profilers resor samt sportens framfart.

Jag är inte helt grön på bloggandet. Jag hade möjligheten att ta mina första stapplande steg via en gästblogg hos padelgear.se. Följ länken nedan för ett litet smakprov:

https://padelgear.se/blogs/news/vinnarskalle-pa-gott-och-ont

Väldigt kort om mig, jag heter Andréas Johansson och bor i Helsingborg. Tävlar för och är verksam på klubben Padel Crew i min hemstad och i denna blogg kommer jag bjuda in er alla till att ta del av den del av mitt liv som är padel. Året 2016 var året jag bestämde mig för att ge det här en chans och jag har följt den svenska padel touren samt tävlat i två FIP-turneringar under året (båda i Amsterdam) och utöver det både tagit spanska tränare till Sverige samt åkt på träningsresor i Spanien.

Padeln är mer än att utveckla mig själv som spelare och uppnå resultat på tävling för mig. Den har gett mig vänner i hela landet, inte minst Luleå i norr, samt runt om i Europa. I två år har jag frekvent besökt padelns hemland Spanien och jag har nu i princip daglig kontakt med mina vänner nere på Costa del Sol. Jag vågar påstå att jag gjort en del för padeln i vårt land via träningar, utbildningar och jobb med att sätta standarder för tävlingar och ranking via arbete med förbundet. Mer kommer det att bli och ni får alla chansen att följa det här via bloggen. Ta en kik på youtubelänken nedan om ni är ytterligare nyfikna. Varmt välkomna!

Andreas Johansson intervuas i TV i samband med Swedish padel tour i Uppsala i somras.

 

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk