Larsson drog vinstlotten: "Arturo är ett monster"

John Larsson följde Arturo Coellos stora genombrott med största intresse. De blir nämligen partners på Euro Finans Tour. "En stor ära för mig", säger Larsson.

Euro Finans drog verkligen högsta vinsten vid WPT-premiären i Madrid. Precis när de skulle lansera alla spelare på sin nya tour gjorde flera av dem dundersuccé.

På damsidan gick Tamara Icardo till semifinal i par med Delfi Brea. Nu blir hon Anna Åkerbergs partner i den nya touren.

Ska Rmavbild 2021 04 12 Kl 08390526-åriga Tamara Icardo från Valencia gick till semifinal i Madrid. Nu bildar hon par med Anna Åkerberg.

Men den spelare som verkligen skakade om världspadeln var 19-åriga Arturo Coello. I par med Miguel Lamperti slog Coello ut självaste Paquito Navarro och tog sig hela vägen fram till semifinal.

Något som givetvis följdes av en viss spelare från Halmstad.

- Ja, vad ska man säga? Han är helt otrolig, säger John Larsson. Arturo lyfte laget till en helt sjuk nivå.

I den nya touren ska alltså John Larsson bilda par med det nya stjärnskottet, vilket naturligtvis blir en dröm.

- Det är en ära, såklart. Vi är på två helt olika nivåer, men det blir en jättekul uppgift. Jag kommer få spela ett annat spel än jag är van vid. Med den smashen som Arturo har så ska han naturligtvis ta så mycket som möjligt.

Men du är väl Sveriges svar på Miguel Lamperti?

- Hahah, exakt. Det hade man hoppats på. Men allvarligt, Arturo är en av de bästa spelarna i det här gänget och jag längtar verkligen att få spela med honom. Det ska bli så jäkla skoj.

Vilket par ser du som största hotet?

- Av det jag såg av Cayetano och Rubio i Studio Padel så måste jag säga dom. De spelade jämnt mot Alex Ruiz och Stupa. Det borde bli laget att slå. Men Windahl och Yanguas blir inte heller lätta. Faktiskt så är det bara bra lag med. Det blir tufft. För mig handlar det nu om att lägga fokus på fysiken. Jag får inte ta slut nu när jag får en så bra partner.

Här är alla lagen i Euro Finans Invitational: 

Herrar:
Daniel Windahl/Miguel Yanguas

John Larsson/Arturo Coello

Rablo Figueroa/Ivan Ramirez

Simon Vasquez/Antonio Fernandez

Calle Knutsson/Javi Leal

Cayetano Rocafort/Gonzalo Rubio

Damer:

Amanda Girdo/Claudia Jensen

Ajla Behram/Araceli Martinez

Anna Åkerberg/Tamara Icardo

Baharak Soleymani/Sofia Arvidsson

Premiären av Euro Finans Invitational spelas i Helsingborg den 15-16 maj. Platsen är Helsingborg Arena.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk