Häng med Persson och Vichithong i RACQET:s liveshopping

På lördag den 13 mars öppnar det hajpade padelvarumärket RACQET sin första butik på Westfield Mall of Scandinavia. Dagen innan öppning kommer RACQET att ha en liveshopping som spelas in i butiken och sänds på RACQET.com. Liveshoppingen kommer hållas av padelprofilerna Patric Persson och Ji Vichithong.

Ingen har väl missat senaste buzzen i padelvärlden om RACQET, en online- och offlinedestination för allt inom padel med varumärken så som Adidas, Tretorn, Lucky in Love, HEAD, Prince, Bullpadel, Varlion, StarVie, Vibor-A och Toalson.

- RACQET kommer från insikten hur svårt det kan vara att hitta rätt racket och utrustning som passar just dig. Genom gedigen kunskap och smarta funktioner vill guida och inspirera besökaren hela vägen, från rätt val av produkt till smidig betalning och snabb leverans. Mottagandet och buzzen kring RACQET har varit fantastiskt innan vi ens har lanserat, det känns jättekul och vi vill genom samarbeten fortsätta injicera energi i padelcommunitien, säger Magnus Månsson, VD på THEVEA Brands Group.

RACQET har ambitionen att bli Europas mest rekommenderade destination för padel och förutom e-handeln på RACQET.com öppnar de även två fysiska butiker, en på Westfield Mall of Scandinavia i Solna och en på Väla i Helsingborg. Inför öppningen av Stockholmsbutiken arrangerar RACQET en liveshopping med Ji Vichithong och Patric Persson där padelälskare kommer guidas igenom hur man ska tänka när man väljer racket och klär sig på banan tillsammans med grymma erbjudanden och tävlingar.

Ska Rmavbild 2021 03 09 Kl 094805Patric Persson lever och andas padel

- Det känns väldigt kul att få vara med på den här resan, jag lever och andas padel och är övertygad om att RACQET kommer bidra mycket till padelcommunitien både i och utanför Sverige, så det ska bli grymt skoj att vara med i liven, säger Patric Persson. 

- Padel är min passion och mode är något jag brinner för och tillsammans med RACQET  hoppas jag kunna hjälpa och inspirera er till att hitta rätt inom padeldjungeln, vi ses i liven på fredag säger Ji Vichithong. 

Liveshoppingen äger rum på RACQET.com fredagen den 12 mars kl. 18:30 och butiken i Westfield Mall of Scandinavia öppnar lördagen den 13 mars kl. 10:00.

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk