Larssons vrål av lättnad: "Har varit en enorm press"

Drömsemfinalen är säkrad. Då erkänner John Larsson: ”Jag har varit otroligt nervös. Att fylla Rocaforts skor är en stor press”.

Larsson och Simon Vasquez vann en underbart tuff kvartsfinal mot André Schlyter och Christoffer Persson med 6-4, 7-6. Därmed är  det bäddat för mötet som alla har drömt och väntat på: att Vasquez ska möta sina två före detta partners Calle Knutsson och Daniel Windahl.

- Självklart har vi också haft den tanakarna och självklart blir det prestige. Men jag ser oss som underdogs och nu ska vi bara ut och njuta, säger Vasquez.

Vilka blir favoriter?

- Vi är nog underdogs eftersom vi inte har spelat ihop lika länge. Men får vi bara ihop det så kan vi gå hela vägen. Alla vet hur bra John kan spela och alla vet hur bra jag kan spela, säger Vasquez.

För John Larssoon var segervrålet mest en lättnad. De krav han har känt när Vasquez valde honom som partner för SM har varit stora.

- Att fylla Cayetanos skor är inte lätt. Det är en jäkla roll att försöka spela. De har ju inte förlorat en tävling på svensk mark på hur länge som helst. Men nu ska vi bara gå ut och njuta.

För nu är kraven uppfyllda. Nu väntar ett möte mellan giganter och då är pressen att inte misslyckas borta. 

I den andra semifinalen möts Anton Andersson/Johan Brunström och Isac Arvidsson och Oscar Axelsson.

Johan Håkansson

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk