Prenumerera på dina bollar och grepplindor

Att prenumerera på padelgrejer, kan det vara något? Ja, faktiskt. ”Starten har blivit mycket bättre än vi trodde”, säger Martin Forsberg.

Martin Forssberg och Uno Hedin är båda 26 år och deras historia liknar många andras.

De började lira padel på glad amatörnivå och driver tillsammans ett företag som har haft det lite tungt under coronatiden.

- Det var egentligen då vi började fundera på att göra något inom padel. Vi fick tid över och kände båda att det skulle vara roligt. Så vi började kika på vad som fanns och vad som skulle kunna gå att göra, säger Martin.

Ska Rmavbild 2020 11 18 Kl 112102Martin Forssberg fick idén om att spelare ska kunna prenumerera på den utrustning som man vet att man förbrukar - bollar och grepplindor.

Idén att starta Sveriges första prenumerationstjänst för padelutrustning som man förbrukar kom ungefär som en blixt någon gång i början av september.

- Det finns ju hur många e-handlare som helst med fokus på racketar, men just en prenumerationstjänst för bollar och lindor saknades, säger Martin Forssberg.

Framför sig såg han att många hallar är obemannade, där det ibland kanske inte ens går att köpa bollar. Och går det kanske det bara finns ett enda märke, där priset ofta är onödigt högt.

- Det är egentligen en simpel idé. Du får hem den mängd bollar och lindor du behöver för ditt spel. Du får hem paketet fraktfritt och lägger sedan bara grejerna direkt i din padelväska.

Ska Rmavbild 2020 11 18 Kl 161826Köparen kan byta, pausa och avbryta sin prenumeration närsomhelst - och har i nuläget sju bollmärken att välja mellan.

Padelbollar.nu har varit igång en dryg månad och starten har blivit riktigt bra. Antalet kunder överstiger de förväntningar som Martin och Uno hade när de startade.

- Många tror att vi har varit igång längre än vad vi varit, säger Martin och skrattar.

Sortimentet växer också. I dag har Padelbollar.nu sju bollmärken att välja mellan, bland annat Head, Black Crown, RS och Babolat, men det långsiktiga målet är att kunna erbjuda i princip alla märken som finns på marknaden.

 För nya kunder erbjuder Padelbollar.nu ett startkit för 249 kronor. Då får man hem fyra bollrör och två grepplindor.

- Och det gäller alltid fri frakt för prenumerationer. Sedan kan man ändra, pausa eller avsluta precis när man vill. Vill man byta bollmärke – då är det bara att göra det, säger Forssberg.

När Padelbollar.nu startade var flera agenturer till de stora bollmärkena lite skeptiska. Men sex veckor senare har agenturerna upptäckt vilken bra och populär tjänst detta är och nu gärna vill ha med sina produkter på sajten.

- Vi binder ju aldrig upp folk och man kan lätt testa olika bollmärken för att verkligen hitta sin favorit, säger Martin.

Är du nyfiken på vad Padelbollar.nu har att erbjuda, så besök sajten på Padelbollar.nu eller på Instagram: @padelbollar.nu

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk