Proffsig hemsida för hallar och föreningar

Nu finns det en chans för hallägare och padelföreningar att skaffa en riktigt proffsig hemsida – till ett bra pris. ”Jag har en vision att svensk padel ska ligga i framkant digitalt, säger Claes Dickens från Örebro.

Låter namnet Claes Dickens bekant? Förmodligen. Han har redan blivit en profil inom svensk padel genom sitt arbete inom Svenska Padelförbundet. I dag är han ansvarig för tävlingsverksamheten och håller som bäst på att skissa på tänkbara lösningar för att rädda säsongen till hösten.

Men till yrket är han art director. Dickens arbetar med allt från logotyper till just hemsidor och har vunnit en rad priser både i Sverige och internationellt. Ett kunnande som han nu vill att Padelsverige ska få nytta av via Padelhemsida.se.

Ska Rmavbild 2020 05 13 Kl 101837Claes Dickens har vunnit priser både i Sverige och internationellt. Nu har han gjort ett jobb som han vill ska gynna hela Padelsverige.

- Jag har velat hjälpa klubbar som kanske inte har de stora möjligheterna. De som inte anser sig ha tillräckligt proffsig hjälp, säger han.

När han scannade av läget runt om i Sverige såg han att det inte var många hallar och padelföreningar som hade bra hemsidor. De flesta föreningar har rent av ingen alls. Det var då idén föddes att göra en bra hemsida som sedan klubbar kan köpa för ett betydligt billigare pris.

Ett arbete som ledde fram till skapandet av Padelhemsida.se.

- Om jag hade gjort denna sida exklusivt åt en kund skulle kostnaden dra iväg. Men nu kan varje klubb få en bra, enkel och proffsig hemsida för ett bra pris. Man får helt enkelt en väldigt bra start.

Allt klubbarna och hallarna behöver göra är att skriva texter och vidarebefordra sin logga – sedan har man en informativ och snygg hemsida.

Ska Rmavbild 2020 05 13 Kl 104734

Sidan som Dickens tagit fram kan lätt göras personlig för varje förening eller padelhall.

- Därefter kan man ju alltid vara kreativ om man vill. Man kan anlita fotograf, till exempel och fylla på med egna bilder. Det finns också otroligt mycket anpassningar som tillval: som att lägga till chattfunktion eller en portfoliodel.

Claes Dickens vision är att svensk padel generellt ska vara i framkant när det gäller det digitala.

- En del hallar har riktigt bra hemsidor. Men även många hallägare skulle kunna använda sig av den här lösningen. Jag har lagt ner ett väldigt grundläggande jobb med att ta fram denna onepagelösning som egentligen är värd betydligt mer än de 12 000 kronnor som föreningarna behöver betala.

Målet från början var att ta fram en hemsida som fungerar lika bra i dator som i mobil.

Hur ska föreningarna göra om de är intresserade av att använda den här hemsidan?

- Då skickar de bara ett mejl till mig på info@padelhemsida.se.

På Padelhemsida.se går det att se grunden till hur sidan ser ut – samt all information som klubbarna behöver.

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Skicka meddelande Kopiera länk